tiistai 3. marraskuuta 2009

Tuolit

Ostimme uuden nojatuolin. Ihastuin vaaleaan kankaaseen ja ajattelimme, että se sopii meille hyvin. Kotona huomasin, että väri kyllä sopii loistavasti, mutta kangas on liian arka poikien elämisessä! Siispä piti verhoilla tuoli. Ompelin luonnonvalkoisesta pellavasekoitteesta irtopäällisen, ihan suoran. Kanttasin sen beige-valkoisella ruutukankaalla. Näyttää mielestäni oikein kivalta ja on suojannut tuolia hyvin. Ruokapöytään ostimme aikoja sitten punaiset tuolit. Ne toivat kivasti lämpöä sisustukseen. Aikaa myöten väri alkoi vähän kyllästyttää. Silloin maalasin tuolit mustiksi. Musta väri toi kivasti ryhtiä. Taas kun kevät koitti ja teki mieli vähän saada vaihtelua, maalasin tuolit valkoisiksi. Olin aina ajatellut, että valkoinen ei sovi meille, mutta lopputulokseen olin todella tyytyväinen.
Tässä tuolit vielä mustina viime joulun aikaan. Perhe odottaa ensi kevättä ja taas uutta äidin maalausinspiraatiota. Nyt on jo väriä veikkailtu..



Kesällä verhoilin mökillä mieheni vanhemmilta perityt ihanat pienet nojatuolit. Alunperin ne olivat punaiset. Löysin Eurokankaasta tällaisen sinisen ruutukankaan. Myyjä ei kyllä luvannut sille mitään pitkää ikää tuolin verhoilukankaana, mutta halusin kokeilla. Aika näyttää, milloin taas verhoillaan uudestaan! Käsinojat ovat tässä kuvassa vielä pois paikoiltaan.


Myös sohva on saanut uuden ilmeen, joskus siitä enemmän!

2 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Sinähän olet näppärä käsistäsi!

Maria kirjoitti...

Kiitos, kaikkea pitää kokeilla! Lopputulos ei ehkä ihan niinkuin oppikirjoissa, mutta itse olen tyytyväinen.