perjantai 19. elokuuta 2011

Loman jälkeen..alkaa arki. Ensimmäinen työviikko takana. Joka aamu on kiva lähteä töihin, mukavat työkaverit ja iloinen ilmapiiri odottavat siellä. Mutta arkirutiineihin täytyy totutella vielä.
Viimeisenä lomapäivänä löysin kirppikseltä tällaisia (todella tarpeellisia) ihanuuksia.
Pistely edistyy. Tytär toi hienon neularasian.
Tätä mallia on oikein ihanaa pistellä. Pidän näistä kaikista kuvista tässä, ja värit ovat todella kauniita. Tuota tuolia olin pistellyt melkein puolet, kun huomasin alussa tehneeni laskuvirheen. Nyt menossa purku...
Loppulomalla kunnostimme tyttären kanssa vielä pari tuolia. Vaaleanpunaruutuinen minulle ja beige valkopilkullinen tyttärelle. Nämä ovat appivanhemmilta saatua perintöä. Me molemmat pidämme tuolin mallista. Lisäksi siinä on hyvä istua.
Minulla tuoli on makuuhuoneessa.
Tällä viikolla oli pojan syntymäpäivä. Hän on jo aikuinen ja myös taitava kokki ja leipuri. Pistelin muffins-aiheisen kortin hänelle. Lahjana oli muffinspelti ja -vuokia sekä pirteän vihreä lävikkö. Saimme jo etukäteen herkutella ihanilla suklaamuffinsseilla, niin hyviä en ennen ole syönytkään.
Tässä M valmiina avaimenperänä.
Tällä viikolla on ollut jännittävää paitsi minulla aloittaessani uudessa työpaikassa, myös eskarilaisellamme. On ollut ihana seurata pojan iloista eskarinaloitusta. Monta asiaa pitää aina järjestää, että saamme aamut sujumaan, mutta kyllä kaikki järjestyy ja arki alkaa sujua.
Olen taas innostunut viherkasveista. Löysin lähikaupasta ison limoviikunan muutamalla eurolla. Siitä tulee kivasti vihreyttä huoneeseen.

Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kauniita nuo tuolit! Ja ihanan neularasian sait.

Hyvää viikonloppua!

Saara kirjoitti...

Nätimmäksi vaan muuttuu tuo pistely edetessään.:)
Ihanat vanhat tuolit!
Kyllä se koulunalku aina on oma "projektinsa",meilläkin tuli ihan uusia juttuja tänä syksynä.

Sara kirjoitti...

Hola Maria,me gusta mucho tu nueva labor de punto de cruz,es muy bonita,las sillas te han quedado muy bien con esa tela beige.Aquí en España los niños empiezan el colegio el 12 de septiembre,todavía les queda mucho verano.Muchos saludos.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa pistelytyösi edistynyt hyvin. Ja nuo kirppislöytösi käyvät suorastaan kateeksi. Mukavaa viikonloppua.

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla, että töissä on alkanut mukavasti. Arkirutiinien sujuminen ottaa aikansa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa.

Ihanat kirppislöyöt, minäkin aina hamstraan just noita. Pannu vielä puuttuu, on ollut liian hintavia täällä, mitä olen katsellut.

Kauniita pistelyitä, avaimenperä on hyvä idea, lainaan varmasti sitä joululahjajuttuihin :)

Eila kirjoitti...

Kauniit tuolit!

Purkaminen on keljua...yritän aina jotenkin ketkutella ettei pitäisi, mutta joskus on pakko.
En lakkaa ihastelemasta tuota meneillään olevaa pistelyäsi, huoh!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

On kyllä ihana tuo romanttinen ristipistelysi! Purkaminen on keljua, mutta kyllä se ainakin isompien töiden kulkuun tahtoo kuulua meikäläiselläkin aina. Just, kun alkaa tuntua, että nythän tämä sujuu, niin joku mokahan sieltä sitten löytyy...

Kauniit nuo tuolit, kävisivät vaikka pariksikin noin :).
Ja kirppislöydöt ovat inspiroivan näköisiä!

Arkirutiineihin tottuminen vie meilläkin yllättävästi energiaa, vaikka minä saankin eläkeläisenä pyörittää vain toisten rutiineita, täältä kotosalta käsin :D.

Irmeli kirjoitti...

Heipä hei Maria pitkästä aikaa :)! Lomaillessa pidin kokonaan taukoa blogijutuista, mutta nyt taas yritän ehtiä lukemaan kaikki väliin jääneet jutut. Aivan ihania kuvia ja postauksia sinulla kesän kulusta. Meneillään oleva pistelysi on tosi kaunis ja romanttinen todella. Tykkäsin myös kukkotyöstäsi tosi paljon. Paljon oletkin ehtinyt pistelemään.
Hyvää syksynalkua sekä iloa ja voimia arkirutiineihin niin työssä kuin kotona.

Virpi kirjoitti...

Ristipistotyösi on aivan ihana - siitä tulee kyllä mahtavan hieno! Neularasia on aika herkullisen näköinen =D

Sarppu kirjoitti...

Tosi kauniin väristä ja kaunista ristipistotyötä teet, Hieno taito.