maanantai 16. tammikuuta 2012

Luistelijat
Olen aloittanut tämän ihanan talvisen mallin, jonka sain Irmeliltä Unelmapistot-blogista. Pidän kovasti luistelusta. Vihdoin saimme tännekin pakkaset ja jään, ja olemme aloittaneet luistelukauden poikien kanssa. Asumme ihan luistinradan vieressä, joten kaikki syyt olla luistelematta ovat tekosyitä;).

Olen myös saanut valmiiksi yhden pistelyn, jonka voin esitellä jonkin ajan kuluttua, se on salainen lahja...


Sain lopultakin tehtyä hyllyt käsityötarvikkeille. Hyllylevyt ja kannakkeet ostin Ikeasta ja maalasin valkoiseksi. Tyttären kanssa saimme ne seinälle. Vielä voisin hiukan järjestellä kauniimmin tavaroita. Mutta olen niin tyytyväinen hyllyihin, että halusin esitellä ne nyt:). Tämä on siis makuuhuoneen nurkassa, valitettavasti minulla ei ole ihan omaa työhuonetta.

Meilläkin on nyt talvi. Lunta on aika vähän, vielä ei ole hiihtokelejä ollut. Tänä aamuna oli pakkasta -14, ensimmäinen ihan kunnon pakkaspäivä.
Maisema on niin kaunis valkoisen ja harmaan sävyissä.

Mukavia talvipäiviä!

16 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Suloinen tuo luistelijamalli!
Ja kiva "oma nurkkaus". Ei ole minullakaan omaa käsityöhuonetta, ei... (Ehkä sitten kun lapset muuttaa omilleen!) Ahtaasti pakattuna on kaikki aarteet. :)

Sara kirjoitti...

Hola Maria,precioso el cuadro del patinador y me gusta mucho el rincón de la habitación está muy acogedora.Por lo que veo ya ha nevado allí,en Avila también ha nevado pero no hace tanto frio.Un saludo.

Eila kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta aloittamastasi pistelystä.
Ei ole minullakaan omaa työhuonetta (vielä...). Minulla on oma pienehkö lipasto olohuoneessa jossa on tykötarpeita, sitten käsityökori jonka päällä on lankalaatikoita. Neulelangat ovat makuuhuoneessa koreissa ylähyllyllä. Kaikki on oikeastaan mukavasti käden ulottuvilla, vaikka lisä säilytystila ei olisi pahitteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei minullakaan ole enää omaa työhuonetta,lapset vaativat oman tilansa ja mun harrastusjutut joutui kaappeihin :)

marcela66 kirjoitti...

I like your work,your home i like too-i haven't my place at home now,maybe somehow.....

Lumiruusu kirjoitti...

Luistelija-kitti on ihana ,niin nostalginen tunnelma :)
Voi miten sievästi olet laittanut hyllyt paikoilleen,nyt on aina vaan mukavampaa etsiä tarvikkeita rp-töihin.
Talvi on ihan mun suosikki-vuodenaika :)

Irmeli kirjoitti...

Mukavasti oletkin päässyt alkuun mallin pistelyssä. Minullakin on nyt tuo työ esillä:). Tilasin Violariumista samaan sarjaan vielä kelkkailijat ja kuusen noutajan. Niistä tulee sitten yhdessä kiva talvinen sarja.
Nykyään minulla on oma huone käsityötarvikkeille. Siellä pidän paljon esillä pistelyjä, jonka johdosta perheenjäsenet kutsuvatkin sitä oikein juhlallisesti ateljeeksi:). Aika vähän minä siellä tosin käsitöitä teen vaan useimmiten istun mieluummin takahuoneessa.

ClaudiaRita kirjoitti...

Un bellissimo quadretto di pattinatori !!
Mi piace l'angolino della stanza con i scaffali!! e le foto del paesaggio sono incantevoli.
Ciao un abbraccio Claudia

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo luistelijamalli. Paljon olet saanut aikaan.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kommenttina kommenttiisi: Heh, ei-ei, ei "tylsäksi", vaan "tylsästi" ;).

Tuo luistelijamalli on minustakin tosi kaunis.
Ja kyllä on kaunista ulkonakin, tänään tosin pyryttää niin paksusti, että sähkötkin taas katkesivat - mutta vain hetkeksi, toistaiseksi... Opin sentään edellisestä sähkökatkosta, että ainakin kuumaa vettä pitää keittää joka päivä pulloon, kun olen semmoinen teenlipittäjä :D.

Juu, ja ollapa tosiaan oma työhuone...

Fanny kirjoitti...

Kivasti järjestelty oma nurkkaus käsitöille! Oma käsityöhuone olisi luksusta, josta en edes haaveile. Mutta jos löytäisi kauniin vanhan kaapin... tällä hetkellä kaikki on ripoteltu sinne tänne kaappeihin, missä tilaa on ollut. Kaunis tuo aloittamasi pistelytyö!

Ninnu kirjoitti...

Ristipistoilin tuon luistelijat-mallin itselleni talvitauluksi kolmisen vuotta sitten. Minulla on odottamassa "samaa sarjaa" oleva kitti pojasta kuusen haussa. Olen tykännyt.

Käsityönurkkauksesi näyttää tosi kivalta ja nätiltä.

kissankello kirjoitti...

hienon luistelija työn olet aloittanut.
sinulla taitaa olla nikkarin vikaa, kun olet saanut hyllyt noin hyvin seinälle,apulainenkin taisi olla tosi taitava :)

Sari kirjoitti...

Käsityönurkkauksesi näyttää niin kivalta ja kauniilta. Tuo luistelija-malli on kyllä kaunis.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihana työnurkkaus, hyllyköstä tuli kiva! Täällä olen myös työtilan kimpussa, tila näyttää loppuvan kesken...tai sitten tavaraa on minulla liikaa ;)
Kaunis talvi aihe pistely työssäsi!
Talvista ja kaunista alkavaa viikkoa sinulle ja voi hyvin <3

Varis kirjoitti...

Kiva työtila sinulla! Kyllä tuosta kannattaakin olla innoissaan ja esitellä. Voit esitellä sitten lisää, jos vielä järjestelet enemmän.

Meillä on makuuhuoneessa työpöytä (jonka olen tainnut omia kokonaan itselleni) ja sen yläpuolella yksi hylly, jossa on minun käsityötarvikkeita. Kaikki on mielestäni aika hyvin käden ulottuvilla enkä ole vielä kaivannut omaa huonetta. Mies lähinnä aika ajoin huomauttelee, että "erillinen työhuone olisi kyllä kätevä niin saisit jättää tavarat esille", kaikki taitaa nykyisin olla liiankin käden ulottuvilla eli leväällään.