tiistai 27. toukokuuta 2014

Kukkia, kukkia




Kevätkesä on kaunis! Omenapuut kukkivat ja tuntuu, että koko luonto kukkii. Kielot tuoksuvat, lemmikit loistavat hennon sinisinä. Joka päivä löytyy uutta ihasteltavaa luonnosta.






Ompelin tilauksesta pienen laukun. Tähän mahtuu juuri puhelin ja rahapussi. Kankaaksi löysin kukkia:). Vuorikangas on valkoinen.








Tässä yritys saada pienten poikien vuoteet petatuksi aamuisin. Ostin valmista tikkikangasta. Kulmat ompelin valmiiksi samoin kuin valmislakanoissa. Nyt peite on helppo vetää patjan yli ja lopputulos on siisti. Pojat tykkäsivät näistä.













Niinkuin varmaan tuosta päiväpeitekuvasta näkyy, meillä löytyy jalkapalloharrastajia. Juhannuksena 9 vuotta täyttävällä pojallamme oli kaverisynttärit. Kakuksi tein suklaapiirakan, jonka koristelin jalkapallokentäksi. Oli kuulemma hieno kakku:).







Mökillä on jo ihan kesä. Vai onko siellä aina kesä... Järven vesi oli viikonloppuna jo niin lämmintä, että uimme monta kertaa päivässä.









Kukkia, kukkia...










Kanatarhamme komistukseksi tuli Napoleon-kukko. Se on syntymäpäivälahja miehelleni. Ja onkin niin mainio kukko, että! Kiekuu aamuisin ja yleensä myös päivisin...









Aamiaisherkkua omasta kanalasta, mikä sen parempaa! En ole vielä näistä leiponut, kaikki on tullut syötyä.









Kesällä laitan aina yöpöydälle tuoksuvia kukkia. Ensin oli kielokimppu ja nyt vuorossa kauniit syreenit. On ihana nukahtaa ja herätä kukkien tuoksuun.


Ilma on tänään viilennyt kovasti. Siitä huolimatta on kesä!


Kukkaisia päiviä!

6 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Ihana kesäinen postaus kera kukkien:)Komean kukon sai isäntä, pitänee varmaankin kanalaumansa järjestyksessä. Meillä asustelee naapurissa myös kukko, joka kiekuu pitkin päivää:)
Pirtsakka kesälaukku, niin iloinen kangasvalinta.

Anonyymi kirjoitti...

Saipas miehesi kivan synttärilahjan. Joka kerta kun kukko kiekaisee, niin se muistuttaa siitä :) Tuo tuoksuva kukka yöpöydällä olisi kiva, mutta mieheni allergian vuoksi ei onnistu. Minä herään monesti kahvin tuoksuun, sekin on ihana :) Mukavia päiviä sinulle!

Mari kirjoitti...

Ihania kuulumisia ja kuvia sinulla täällä! Kukko ja kanoja ja maalismunia, ihanaa :). Kukat ja puut ovat parhaimmillaan juuri nyt, pitää muistaa käydä joka päivä ihastelmassa, vaikka ulkona onkin viileää taas ollut.

Marikki kirjoitti...

Ihana postaus!♥
Tietkö, minusta tuntuu ettei ehdi millään nautia niin paljosta kauneudesta mitä ympärillä tällä hetkellä on, ihan hengästyttää...;)
Oi, tuo kukko on mainio, omat kananmunat, varmasti parasta!
Hyvä idea tuo sängynpeite!
Mukavan leppoisaa pyhäpäivää!♥

Adelina kirjoitti...

Maravillosas fotografías ! Me gustan todas pero tengo debilidad por el señor gallo ! Aunque la tarta también está muy apetecible .
Besos.
Adelina

Katri kirjoitti...

Kauniita kukkia, ihania tunnelmia, iloista juhlintaa!

Meillä lasten sängyt jäävät melkein joka aamu petaamatta, joten taidan laittaa korvan taakse tuon idean päiväpeittojen kulmien ompelusta. Nautinnollista kesäkuuta!