keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Suven suloa ja aarteita

Ihana, ihana kesä! Olemme uineet, saunoneet ja nauttineet suven suloisuudesta.Kesällä on aikaa ja intoa kierrellä kyläkirppareita. Löysin parilla eurolla nuken ja innostuin ompelemaan vanhoista farkuista kantokopan. Lastenlapset voivat sitten nukkea hoivailla.Vanhat täkit tuovat mieleen muistoja lapsuudesta. Nämä löytyivät pieneltä kirpparilta muutamalla eurolla. Pesu ja kuivaus ulkona kesäilmassa ja täkit ovat valmiita käyttöön.Torikirpparilta löysin hienon seinävaatteen. Kauniisti kirjaillut päivänkakkarat ja köynnökset reunustavat tekstiä.
Teksti muistuttaa minua elämään tässä päivässä.Eräältä kirpparilta löysin lautasen, jollaista en koskaan ole nähnyt. Teksti on samalla tavalla koholla kuin reunus. Ja taustan leimassa lukee Villeroy& Boch. Mikähän lienee lautasen tarina?
Pienempi lautanen on Arabian. Ja molemmilla oli hintaa yksi euro:).


Nautitaan suloisesta suvesta!

2 kommenttia:

Timi kirjoitti...

Your summer looks wonderful! Here we have very, very warm summer...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat löydot. Nuo entisajan täkit ovat mukavan painavia ja muutenkin niissä on ihana tunnelma. Sinullakin on samat hassuttelut yllättää mummotettavia. Kurkkaa vaikka http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2016/06/tuunaus.html
Tuollainen nuken kantokoppa on hauska