perjantai 11. maaliskuuta 2011

Mietteitä


Tänään tuli Violariumin paketti. Jardin Privén ihana malli Sampler aux Bouquets II. Tilasin myös vähän kaunista pellavaa ja malliin lankoja.

Tämänkään kanssa en pidä kiirettä, tärkeintä on tekeminen...


Välillä elämä tuntuu siltä, kuin aallot löisivät yli pään, tai kuin olisi kukkana lumihangessa. Mistä silloin saa voimia katsoa eteenpäin? Luottamuksesta Korkeimman johdatukseen ja elämän pienistä asioista.Narsissin auringonkeltaisesta kukasta, lapsen naurusta, ystävän halauksesta.Vaikka tuntuu, että pää painuisi taakan alla, on hyvä muistaa kaikkea kaunista elämässä.


Ruusuja,

pilvien huoletonta purjehdusta kesätaivaalla,
luonnon kauneutta.
Ja silloin on ihana uppoutua välillä tekemään käsitöitä. Niinhän se oli, että neula kädessä murheet eivät häviä, mutta niitä on helpompi ajatella.
Nautitaan kaikesta hyvästä ja kauniista mitä elämässä on!


5 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Kiitos Maria kauniista kuvista ja mietteistä. Elämä tosiaan on kauniita asioita täynnä, kunhan vain pysähtyy huomaamaan ne. Niistä saa myös voimaa niihin koettelemuksiin, joita elämä toisinaan tuo eteen.
Ihana on tuo Jardin Priven malli ja on täällä myös toivomuslistalla :).
Oletko muuten tehnyt itse tuon ruusuruukun serviettitekniikalla. Näyttää kovin samanmoiselta kuin omani, jonka olen tuolla tekniikalla toteuttanut. Krakleeraus minulla ei tosin ole noin voimakas.

Maria kirjoitti...

Kiitos Irmeli. Olen tehnyt ruukun itse juuri samalla tekniikalla. Tuollaisia ruukkuja minulta löytyy aika monenlaisia..

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Juu, heh-heh, hamsterius on elämän suola ja toinen luonto suorastaan ;).

Ihania tunnelmakuvia sinulla! Ja kappas, alemman postauksen kirpparilöytökupeissa on tutunnäköisiäkin; minä kaivelin samanoloisia mummolan lattialla olevasta romukasasta viime kesänä. Täytyisi tehdä uusi toivioretki, kun tulee keväämpi, josko vielä löytyisi lisää... (Niissä on kyllä aika selvittäminen, kun ovat muun rojun joukossa, ja - yäks - hiirenkakassa sun muussa sotkussa. Mummolassa kun kävi varkaita pari vuotta sitten, ja veivät sieltä melkein kaikki vanhat huonekalut, esim. lipastot, kaapit ja piirongit. Tyhjensivät vain kaikki sisällöt lattialle ensin, sikin sokin. Täytyy kai olla tosi iloinen (?), etteivät rikkoneet samalla! Vaatii henkistä kanttia mennä sinne penkomaan. Siksi teen sitä vähän kerrallaan...)

Lennu kirjoitti...

Ihana kirjoitus ja ihania kuvia! Totta joka sana. Niinpä niin, tärkeintä on tekeminen, ei kiire saada valmiiksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja ja mallikin on oikein viehättävä.