keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Maaliskuussa
Maaliskuussa kävimme tyttären kanssa Kööpenhaminassa. Kotona oli vielä talvista, mutta Tanskassa jo kevät. Ilma tosin oli monena päivänä viileä ja tuulinen, mutta kukat kukkivat ja pensaat vihersivät.


Ihailimme kadunvarren kukkatarjontaa. Hyasintteja keväisissä kimpuissa!Ja tietenkin kävimme tervehtimässä Pientä Merenneitoa.Löysimme todella ihanan kahvilan, Mormors cafen. Se olikin hyvin suosittu, yritimme sinne pari kertaa, mutta emme mahtuneet istumaan. Onneksi kolmannella kerralla onnistuimme. Kahvila oli mummolamaisesti sisustettu. siellä riitti ihasteltavaa. Ja leivokset olivat suussasulavia.Kahvilan seinillä oli monenlaisia ristipistotöitä. Niitä tietenkin ihailin kovasti!Viimeisenä matkapäivänä oli keväisen lämmin sää ja se houkutteli ihmiset ulos istumaan.

Kööpenhamina oli kaunis ja mukava kaupunki. Erityisesti jäivät mieleen monenlaiset pyörät, hyvät voileivät ja kauniit puistot.
Täytyypä palata vielä joskus sinne!

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kööpenhamina näyttää mukavalta kaupungilta. En ole siellä koskaan käynyt, mutta pitääpä laittaa muistiin tulevia matkoja varten.

Maria kirjoitti...

Ihastuin kaupunkiin todella! Se on suuri, mutta keskustassa pienen kaupungin tuntu.