sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Syreenit ja koiranputket

Olimme taas mökillä. Parasta kesällä ovat myös syreenit mökin pihalla. Oi sitä tuoksua!Löysin ihania syreenireseptejä Marie Elisabeth's rum-blogista. Ajattelin kokeilla syreenisokeria ja keräsin ihania tuoksuvia kukkaterttuja ja nypin niistä kukat ja kuivatin niitä pari päivää. Katsotaan mitä tulee..


Mökillä on kiva kirjoa, aloitin jo viime kesänä pientä liinaa ja nyt jatkan sitä. Tämä onnistuu vieraiden kanssa jutellessakin. Meillä oli mukavia vieraita nytkin, myös pieni suloinen pojantytär.


13-v tytär teki kesäloman aluksi hienon keijukaispistelyn.
Mökkimatkalla taas ihastelin pientareilla ja niityillä valkoisenaan kuohuvia koiranputkia. Kaunista ja kesäistä!
3 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniita pistelytöitä. Tyttäresi osaa tehdä tasaisen kaunista jälkeä :) Kaunis on liinasi jota olettehnyt. Ristipistoliinoiaassa on aina sitä jotain. Koiranputket kuuluvat ihanasti kesään kaupungissa harmi vain ei niitä näe mutta kohta alkaa loma ja sitten saa ihastella :)
Mukavaa kesän jatkoa Maria sinulle!

Irmeli kirjoitti...

Kaunis kirjontatyö sinulla meneillään, kesäiset värit ja malli. Tyttäresi on myös pistellyt ihastuttavan mallin, hieno työ! Luonnonkukista koiranputket meilläkin päätyvät maljakoihin niin ulkona kuin sisällä. Kukinnot ovat niin herkän keveät ja pitsimäiset :).

Maria kirjoitti...

Marie Elisabeth, kiitos kun jätit terveiset!

Irmeli, kiitos.

Tytär on tosiaan innostunut pistelystä, tämä on hänen ensimmäisiä töitään ja olen kyllä itsekin aivan ihmeissäni hänen kauniista töistään.