torstai 5. marraskuuta 2009

Lunta, löytöjä

Eilen kävin pikkupoikien kanssa kirppiksellä aamulla, kun muut olivat koulussa. Meidän lähellä on vilkas ja laadukas itsepalvelukirppis. Löysin mökille lisää astioita, Arabian lautasia edullisesti ja nokipannun mökin kodalle (isänpäivälahja, toivottavasti mies katsoo tätä juttua vasta myöhemmin...). Lisäksi ostin aivan suloisia kirjottuja pöytäliinoja, en ehtinyt kuvata niitä kun ovat vielä pyykissä.


Illalla alkoi lumisade täällä etelärannikolla. Kyllä pojilla riemua riitti! Ja taas piti kerrata koulun lumipallosäännöt.. Ensimmäiset lumisateet ovat aina yhtä ihania, tulee lapsuuden riemu mieleen varsinkin kun voi seurata omien lasten innostusta. Olen kutonut rannekkeita sekä lahjaksi että itselleni. Nämä Dropsin Baby merinosta kudotut ovat ihanan pehmeät ja lämpimät. Pidän niitä välillä sisälläkin,ovat niin mukavat.


Löysin pirteän vihreän värin Seitsemän veljestä-langasta. Siitä teen pukinkonttiin pitkävartisia sukkia pojille.
Uudessa Kotiliesi-lehdessä oli todella hienoja neuleohjeita, kauniit rannekkeet ja aivan upeat pitkät raidalliset palmikkosukat. Sellaiset aion itselleni kutoa!
Vielä pitäisi ommella vauvalahjoiksi henkaripussukoita kummitytön tyttärelle ja ystäväni vauvalle. Sellaisen teen myös omalle suloiselle lapsenlapselleni. Pieni pojantytär on koko meidän perheen lemmikki! Nyt olemme saaneet pitää heitä täällä koko viikon, sylittäjiä riittää!

Ja ah, vihdoin sain autoni katsastettua. Miksi se pitääkin aina jättää viime päiviin?? No ehkä ensi vuonna olen aikaisempi. Sen olen päättänyt jo aika monena syksynä..


Ei kommentteja: