keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Päiväkirjasta

Vuoden alussa aloitin käsityöpäiväkirjan. Näin sellaisen jossain blogissa ja ajattelin minäkin kokeilla. Nyt vuoden lopussa katselin kuvia ja löysin monia kivoja muistoja.
Tämän vuoden suurimpia asioita on ensimmäisen lapsenlapsemme syntymä. Sain ommella pienelle neidille kastepuvun. Olin siitä todella onnellinen. Puvun kaava on ottobre-lehdestä.
(Mielestäni puku on paremman näköinen vauvan päällä kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa henkarissa)
Ja tietenkin pienen neidin piti saada tilkkupeitto mummilta..


Innostuin toden teolla kirjonnasta. Kokeilin monenlaista, tässä syntymäpäiväkortti tyttärelleni.Ristipistokirjaimet ovat mielestäni hauskoja. Niistä saa monenlaista kivaa. Lapsilleni teen kaikille jonkinlaisen oman kirjaimen. Tässä malliksi innokkaan kalastajapojan taulu.
Ja tytär sai ripillepääsyn muistoksi oman kirjaimen. Kehystystä pitää vielä harjoitella. Yhteen laitoin kivan valokuvakehyksen, mutta en ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Silkkinauhakirjonta on kauan kiehtonut minua. Sitä kyllä pitää vielä paljon harjoitella.. Ihana kesän valo tässä kuvassa tallessa.
Vielä löytyy lisää muistoja tästä käsityövuodesta. Palaan niihin myöhemmin.
Vihdoin meillekin saatu talvipakkaset. Harmi kun en huomannut tänään kuvata auringon kultaamia huurteisia puita. Pojat olivat todella ihastuksissaan luonnon värien loistosta. Valkoisesta talvestakin löytyy paljon sävyjä!
Vielä viimeisiä joulusaloja valmistelen. Joululaulut ovat tuoneet rauhallista joulun tunnelmaa. Sitä toivotan kaikille!

2 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Lämpimät onnittelut isovanhemmuudesta! Ihanan tilkkupeiton on pikkuneiti saanut ja kauniita ja kivoja kirjontatöitä sinulla. Tuollaista käsityöpäiväkirjaa minäkin olen ajatellut tekeväni. Vaikka blogia tuleekin tällä hetkellä pidettyä on ihan eri ottaa kansio tai kirja käteen ja selailla sitä kuin istua tietokoneen äärellä.
Toivotan sinulle ja perheellesi oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa.

Maria kirjoitti...

Kiitos, kommenttisi lämmittää mieltä!