tiistai 12. tammikuuta 2010

Lakanoita

Hienot ulkoilukelit jatkuvat meilläkin. Olemme luistelleet joka päivä vähintään kerran ja hiihtämäänkin olemme ehtineet. Sitten voikin vähän herkutella lempileivoksella..


Olen ostanut kirppiksiltä vanhoja lakanoita. Osan olen ottanut käyttöön ihan lakanana. Löysin mielestäni todella kauniita kirjottuja lakanoita. Halusin ne jotenkin näkyville. Lyhensin lakanoita ja tein niistä verhot makuuhuoneeseemme. Ja hauska sattuma, että nämä ovat isoäitini nimikirjaimet.

Nämä keskenään erilaiset lakanaverhot ovat siis samassa ikkunassa, mutta ovat jotenkin niin samanoloiset, että näyttävät mielestäni oikein hyvältä. Vanhat lakanakankaat ovat ihania, tukevia ja kestäviä. Olen tehnyt myös mökille pari salusiinia kirjotuista lakanoista. Täytyy kyllä ihailla vanhojen aikojen käsityötaitoja!


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniit verhot. Meilläkin on kahdessa huoneessa pitsilakanat verhoina ja ne kyllä mistään hinnasta vaihtaisi niitä toisiin. Kauniitovat, ja niin kestävän oloista kangasta, että kyllä nykypäivän lankanakangas on ihan toista niiden rinnalla.

Irmeli kirjoitti...

Todella herttaiset verhot olet löytänyt ja verhoiksi laittamalla pääsevät kunnolla ihailtavaksi.