perjantai 9. huhtikuuta 2010

Sohva

Vielä viime kesän kuvia. Nyt haaveilen auringon lämmöstä ja vihreydestä, pelargonioista, kesästä!
Ostimme vuosia sitten Ikean ison kulmasohvan. Tietenkään en ymmärtänyt ostaa samalla vaihtopäällisiä. Malli oli vuosien aikana sen verran muuttunut, että sitten kun asia oli ajankohtainen, tähän malliin ei enää ollut päällisiä myytävänä. Kyllä harmitti. Eihän sitten muu auttanut kun tehdä ne itse. Eurokankaasta sain tilattua vesipestävää verhoilukangasta. Halusin todellakin sellaista, jonka voin itse pestä, sillä poikien vauhdissa pesun tarvetta tulee tämän tästä.

Vanhimman tyttäremme kanssa kaksi päivää ompelimme, ja sohva sai uuden ilmeen. Käsinojien suojaksi ompelin Olivasta ostetusta ruutukankaasta irtosuojat. Lopputulos oli mielestämme oikein kiva.
Nyt on sitten vuorossa olohuoneen tapettien vaihto. Olemme olleet tyytyväisiä 15 vuotta sitten valitsemaamme rauhalliseen tapettiin. Elämisen jäljet kuitenkin näkyvät... Olen ajatellut jotain samanhenkistä, vaikka nyt onkin tarjolla vaikka kuinka ihania kuvioita ja värejä. Saattaa olla, että niihin kyllästyisin nopeammin. Tähän vanhaan en ole vielä ehtinyt kyllästyä ollenkaan.Ei kommentteja: