tiistai 8. kesäkuuta 2010

Pihalla

Saimme salaojaremontin jäljet piiloon pihalta. Laitoimme talon edustalle soraa, jossa on pyöreitä kiviä. Siinä on kiva kävellä myös paljain jaloin. Lisäksi kivet ovat kauniin värisiä. Talon kulmalle asettelimme isoja kiviä ja niiden väliin ja päälle kukkaistutuksia.

Puutarhakalusto on lämpimällä etupihalla.


Ruukuissa on tietenkin enimmäkseen lempikukkiani pelargoneja.Ja ihana villi puutarhamme, omenapuita, muutamia marjapensaita ja tietenkin riippumatto!
Puutarhassa kasvaa myös vanhoja neilikkaruusupensaita.Puutarhan perällä ovat kasvilavat, rakkain niistä tämä yrttilava. Laventeli talvehti ensimmäisen kerran, nyt on jo hyvässä kasvussa.
Mintut ovat nousseet joka kevät. Tänään istutin valmiina taimina ostamani sitruunamelissan, timjamin ja rosmariinin. Niissä kaikissa on ihana tuoksu. Kaikkia käytän ahkerasti ruokiin.
Myös eskarilainen rakensi itse oman kasvilavan ja kylvi siihen hernettä ja porkkanaa. Nyt hän odottaa innokkaasti satoa.

Pelargonioita monissa sävyissä!Aurinkoisia päiviä pihalla ja puutarhassa!

2 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Kauniita pihakuvia ja eskarilaisen ryytimaa on suorastaan hellyttävä, toivotaan hänelle runsasta satoa:). Upean juhlamekon tyttäresi on osannut suunnitella ja vieläpä toteuttaakin. Onnittelut hänelle hienosta työstä ja tietysti myös valkolakista. Kädentaidot näyttävät teillä muutoinkin olevan arvossaan. Kivoja pistelytöitä kaikilla tuolla aikaisemmin.
Onnittelut myös jo toisesta blogiarvontavoitosta :). Ihanan paketin sait Marilta.

Maria kirjoitti...

Oi kiitos Irmeli! Yritämme opettaa lapsille käsillä tekemisen iloa. Puutarhakuvassa muuten on eräs neiti pistelemässä riippumatossa maaten:)