tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulua

Joulun pyhät ovat ohi, mutta vielä voimme nauttia joulun rauhasta ja tunnelmasta. Tämä joulu oli meille hyvin erilainen, mutta joulun sanoma tuntui sen vuoksi erityisen todelta. "Seimen luo taas rientäkäämme, jouluvirttä veisatkaamme...".Sain ihanan joulutervehdyksen Rouva Ruusupuu-blogin Marilta. Lämmin kiitos Sinulle Mari! Kauniissa rasiassa oli aivan upea pistelty koriste. Meidän pojatkin ihailivat sitä todella. Lisäksi sydänkoristeita ja kaunis kortti.


Tyttäreltä sain upean kirjan "Elämää valkoisessa puutalossa". Siinä on hieno tunnelmallinen kuvitus ja kivat tekstit. Rakkaalta ystävältä sain tilkkukirjan saatesanoilla:
"Elämän tilkkupeitto on värikäs! ...jos nuo tummat raidat ottaisimme pois, ei niin kirkkaita nuo vaaleatkaan ois." Juuri niin, vaikka se välillä kipeältä tuntuu tummia raitoja katsoa.
Kiitos kaikille ystäville joulutervehdyksistä!Jouluna on ollut oikea talvisää, välillä kova pakkanen ja välillä lumisadetta runsaasti. Valkea joulu!
Pojulla on ollut trikoosamettinen tonttulakki, samanlaisen ompelin pojantyttärelle. Kulkuset aina häviävät, joten nyt ompelin koristeeksi pienet nauhalenkit.

Albert nauttii joulusta ja levosta. Hugo-kissa oli Albertin kaverina joulun aikaan, oli reipasta vilskettä kun kissat juoksivat kilpaa ympäri taloa.
Sain muuten tyttäriltä lahjaksi hula-vanteen! Siitä on riemua riittänyt. Kuvaa en sen käytöstä kuitenkaan laita:).
Rauhallisia loppuvuoden päiviä!

3 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut ja ottamasi kuvat ovat kauniita. Varsinkin tunnelmakuvat Porvoosta ovat huippu upeita. Rauhallisia loppuvuoden päiviä ja valoisaa Uutta Vuotta 2011.

Mari kirjoitti...

Kauniita joulukuvia. Sisustuskirjaan pitääkin tutustua tarkemmin, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Täälläkin olen ollut hiukan eri aatoksissa jouluna kuin aikaisemmin. Ystäväperheiden koettelemukset ovat hiljentäneet ja pohdituttaneet. Seimenäärellä hiljentyneenä, näin nautimme mekin joulusta.
Kauniita hetkiä ja muistamisia joulussasi tuntui ilahduttavalta lukea.
Hyvää alkavaa uutta vuotta huiskuttelen sinne sinulle ja perheellesi :)