maanantai 18. huhtikuuta 2011

Sinivuokkoja

Kevät on tullut vauhdilla. Viikonloppuna oli ihanan lämmintä ja aurinkoista. Pojat toivat ensimmäiset sinivuokkokimput. Ne ovat aina niin ihania, ensimmäinen merkki tulevasta kesästä. Meidän tonttimme on metsän keskellä, nämä kukat löytyivät siis ihan omalta pihalta. Olen saanut vähän eteenpäin tätä ihanaa pistelyä. Varmaan kaikki jo muistavat mitä minä keräilen:) Ja ruusujen on oltava aina punaisia.. Poika kävi Saksassa ja toi tuliaisena lempilehteni. Tätä olen lukenut vuosia, kuvat ovat aina todella ihastuttavia. Lehti on muutenkin kaunis, taitto ja tekstityypit erityisesti. Saimme taas herkutella, kun 12-vuotias kokeili uutta reseptiä. Nam. Ohje on Valion kirjasta Leivotaan lämpimäisiä. Täällä Poju kuumeessa, toivottavasti vaan pieni kevätflunssa. Kauniita kevätpäiviä!

3 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Koskakohan mun lapset innostuvat kokkailemaan :)

Meillä on puutarha kevätloistossaan ja erityisesti laventeli villiintynyt ihan kunnolla. Kivaa puuhaa päivittäin sitä hoivailla.

Irmeli kirjoitti...

Oi, sinivuokkoja, sen verran ollaan pohjoisempana, että meillä ei vielä ole näkynyt merkkiäkään :).
Mukavasti on samplerisi edistynyt ja ihanilta näyttää ruusukuppi kokoelmasi.

Mari kirjoitti...

Ihania sinivuokkoja, niin lohduttavaa, että tuolta maasta sittenkin jotain jo pikkuhiljaa pilkistää. On sitä odotettukin.

Hurmaava astiakokoelma sinulla, niin ruusuista ja kaunista.