maanantai 23. toukokuuta 2011

KäsitöitäTäällä taas ylpeä äiti esittelee lasten töitä! 14-v tytär tekee koulutyönä tilkkupeittoa, johon keskelle hän pisteli kankaiden väreihin sopivan suloisen työn. Malli on CrossStitcher -lehdestä nro 200.
11-v poika on aina ollut hyvin innostunut kaikesta rakentamisesta. Koulussa hän sai tehdä aivan upean polkupyörään kiinnitettävän asuntovaunun! Sisälle mahtuu istumaan ja jopa nukkumaan. Ja siinä voisi kuulemma pitää myös kioskia. Hän aikoo vielä maalata vaunun.
Innokas leipuripoika teki jälkiruuaksi kakkua. Näin kivasti hän asetti herkut tarjolle.


Pojat leikkivät Tex Willeriä, joten pyssykotelot tilattiin äidiltä. Mietin, että mitenhän siitä selviäisi helpoimmin.. Leikkasin vanhat farkut ja siinä helppotekoinen kotelo leikkipyssylle.Ja jousipyssyn nuolikotelo syntyi samoista farkuista.

Ystävälleni ompelin pienen käsityöpussin, siinä virkkaus kulkee helposti mukana. Kangas Marimekon.Kevään vihreyttä ja pelloilla alkavaa kasvua ihastelemme joka päivä matkallamme.

Voikukatkin näyttävät aivan auringon läikiltä. Keltaista värienergiaa pellon täydeltä.

Nyt on jo ihanien tuoksuvien kielojen aika. Meillä kasvaa pihassa paljon kieloja, yritän aina kerätä ne kukkina maljakoihin, että kielonmarjat eivät syksyllä eksyisi pieniin suihin.


Tänä vuonna meillä on vaaleanpunaisten pelargonien vuoro. Tämä väri on mielestäni aivan ihastuttava ja raikas. Pelargonien seuraksi istutin valkoista lobeliaa.Nautitaan kaikista alkukesän väreistä!


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hola Maria,¡qué coche tán bonito!qué bien hecho está.Ese postre tiene muy buena pinta es yogourt?,tiene que estar muy bueno.

Irmeli kirjoitti...

Ihanat pelargoniat ja upeita taidonnäytteitä lapsiltasi.
Mukavaa värikylläistä viikkoa :)!