perjantai 10. kesäkuuta 2011

HellettäIhana helle hellii meitä! Tänään mittarimme näytti +31.8 astetta varjossa. Tätä lämpöä pitää kerätä mieleen.
Ruusut kukkivat ja tuoksuvat upeasti.
Kesän keskelle sain Irmeliltä lahjaksi tämän aivan suloisen luistelija-mallin. Kiitos Sinulle Irmeli! Tämän varmasti pistelen jo kesällä.Kesän kauniista hetkistä nautimme tyttären kanssa kaupunkimatkan yhteydessä. Oli mukava istua kaikessa rauhassa ja nauttia maisemasta ja lämmöstä.
Ja tietenkin pistelystä myös.. Nyt on menossa muutama projekti:).
Viikon kuluttua juhlimme nuorimman tyttäremme rippijuhlaa. Leivoin lasten suosikkiherkkuja, kinkkukierteitä. Sämpylätaikinan sisälle laitetaan kinkkua, juustoa, paprikaa ja basilikaa. Kääritään rullalle ja leikataan paloiksi.


Voitelin kierteet kananmunalla ja ripottelin päälle pizzamaustetta. Joskus olen laittanut unikonsiemeniä tai pellavansiemeniä. Nyt paistoin nämä muffinssivuoissa, mutta yleensä leivinpaperin päällä. Tämä on helppo ja kiva tarjottava salaatin kanssa.Toinen juhliemme vakioherkku ovat hilloviipaleet. Niitä saisin leipoa vaikka kuinka paljon. Lisäksi leivomme aina juhlien sankarin toiveiden mukaan. Tällä kertaa on listalla kanelipullaa, jäädytettyä suklaajuustokakkua ja maustekakkua. Täytekakkuna Britakakku.


Mummin pieni kesätyttö nauttii lämmöstä.


Hyvää viikonloppua!3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hola Maria,qué flores tán bonitas y los paisajes también.Me gusta mucho tu comida se vé muy buena.La niña es preciosa.Saludos desde España.

Mari kirjoitti...

Kivoja kesäkuvia! Kiitos leivontavinkeistä, meilläkin on rippijuhlat tänä kesänä ja pitäisi pikkuhiljaa alkaa miettimään millaista tarjottavaa laitettaisiin.

Helteen jälkeen on kiva nauttia nyt sadepäivästä :)

Irmeli kirjoitti...

Leppoisan näköinen kaupunkimatka sinulla ja tyttärellä ja makoisan oloisia herkkuja tulossa. Suloinen kuva kesätytöstä.
Hyvää viikonloppua ja mukavia juhlia teille!