sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kesän valoa
Ystäväni tarjosi minulle eräänä aamuna aamukahvit pihallaan. Kaunis kesäaamu, ihana aamun valo, ystävän seura. Mitä muuta voi hyvältä päivän aloitukselta odottaa?
Hänen pihallaa silmä lepää ja mieli rauhoittuu. Kiitos ystäväni!
Kukkopistely on edennyt. Välillä pihalla ilta-auringossa.

Tähän asti kun pääsin, tiesin, että nyt ollaan voiton puolella. Tuo sulkapeite kyllä välillä meinasi ylittää kaiken kärsivällisyyteni. Mutta nyt olen iloinen kun sain sen tehtyä. Ja luulenpa, että virhepistoja ei huomaa kukaan;). Kangas on tiheää aidaa, olisi varmasti ollut helpompi pistellä harvemmalle kankaalle, mutta kun inspiraatio iski ja langat tulivat, harvempi aidapala olikin tyttärellä... Siispä: varastoja tulisi olla, vai mitä hyvät pistelijä-ystävät:).

Kukko saa yhä enemmän ilmettä..
Eilen illalla jo pääsin pistelemään taustaa. Pidän tästä kukosta kyllä kovasti! Ihan tuntuu siltä, että sille pitäisi antaa nimi..
Tänään olemme viettäneet virkistävää lepopäivää. Välillä sateessa, välillä auringon paisteessa.

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voi miten komea kukko! Onko tuo malli jostain lehdestä? Minä aina tykästyn kaikkiin lintuaiheisiin malleihin...
Ja tuolla alempana oli niin hellyyttävä kuva se ikkunasta peruuttava pikkupoika. :)

Maria kirjoitti...

Kiitos! Malli on Création Point de Croix-lehdestä no 10.

Lumiruusu kirjoitti...

Kaunis pihamaa ja todella tyylikkäät valkoiset kalusteet!
Kukko on todealla upeasti edennyt-olet ollut ahkera!
Kyllä kukolle nimi pitäisi keksiä-niin persoonallinen ja tomeran oloinen se on :)

Juu,kyllä rp-tarvike varastoa kannattaa olla!
Usein huomaan että kun ihmettelen että,miksikäs nyt juuri tämän kankaan,mallin tai pakkauksen oikein ostinkaan,minä ite tai ystäväni tarvitseekin juuri sitä :)

Sara kirjoitti...

Hola Maria,me encánta esa mesa con esas sillas de hierro el lugar es muy bonito y el farol y las flores preciosas.Eres muy rápida con tu punto de cruz,tú terminas muy rápido el gallo es maravilloso.Muchos saludos desde España.

Mari kirjoitti...

Kyllä tarvikevarastoa pitää olla kotosalla, kun niitä inspiraatioita tulee niin taajaan :). Mulla alkaa olemaan melkoisen hyvät varastot, yleensä löytyy mitä tarvii tai sen kaltaista. Toisaalta usien kyllä huomaa, että jotain tosi tärkeetä puuttuu :).

Kukko on komea, niin luonnollisen näköinen, kauniine väreineen.

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno kukko. Kyllä kukko ansaitsee ihan nimenkin :)

Ulla kirjoitti...

Ompas komia kukko! Tykkään tosi paljon tuosta mallista. Ja juu tottakai varastoja pitää olla mahdollisimman paljon. Sehän on vaan mukavaa tilailla ja sitten välillä ihailla varastojaan :-D

Riitta kirjoitti...

Vautsi mikä kukko ! Tässä olen miettinyt jotain käsityön aloittamista mutta kukkosi muistutti minua eräästä pitkä aikaisesta rp-työstä jonka olen ihan unohtanut täytyykin mennä huomenna ullakolle sitä etsimään...siinä riittääkin vielä hommia pitkäksi ajaksi ;)
Mukavaa viikkoa sinulle !

Eila kirjoitti...

Kukkotyöstä tulee kyllä hieno.
Minulla saisi olla paljon enemmän lanka- ja kangasvarastoa. Lohduttaudun sillä, että olen vasta niin vähän aikaa tätä pistelyä harrastanut, että vuosien varrella varmaan varastokin kasvaa. Aika kalliita ovat kaikki tarvikkeet, joten ei raski ostella kuin pikkuhiljaa.

Sara kirjoitti...

Hola Maria,el cuadro le hice hace mucho tiempo y no tengo el esquema pero luego te mando un esquema similar al del blog.Saludos

Sari (saristitching) kirjoitti...

Hieno tulee kukosta! Kyllä kesä on ihanaa aikaa, kun voi olla aamukahvilla ulkona yms.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Sano muuta, pitäähän sillä nimi olla, kun siihen pistelyn aikana varmasti kiintyy! - Ja sitä hienompihan tuo lopputulos on, mitä pienempisyistä on kangas. Vaikka työstäminen olisikin työläämpää...
Todella upea kukko!