perjantai 18. marraskuuta 2011

Pipo ja tupsuEilinen syntymäpäivänsankari halusi pipoonsa ison vihreän tupsun. Ja juhlan kunniaksi sainkin pipon valmiiksi juuri eilen. Lankana Kelo. Tupsun tein uudella kätevällä tupsukoneella pojan toivomasta vihreästä 7veljeksestä.

Muutkin pojat toivovat uutta pipoa, kukin oman väristä. Yritän parhaani mukaan saada ne valmiiksi ennen pakkasia.

Olen myös tekemässä salaista pistelyä. Eräänä iltana kudoin ja pistelin vuorotellen. Yksi pojista kysyi: "Äiti, etkö vois tehdä yhtä ensin valmiiksi ja sitten vasta uutta aloittaa, miksi teet noin sekaisin?"
Hyvä kysymys!:). Mutta kun välillä on kiva kutoa ja välillä pistellä ja taas toisinaan virkata tai ommella... Ja välillä kaikkia aina vuorotellen. Ja keskeneräisiä töitähän pitää aina olla, ne pitävät vireessä:).
Marraskuu on ollut lämmin ja aika sateinen. Aamulla töihin lähtiessä on pimeää ja kotiin palatessa jo ihan hämärää. Kynttilöitä poltamme joka päivä, ne tuovat valoa ja lämmintä tunnelmaa syksyn harmauteen.

Keräsin mustikanvarpuja ja pihan pensaan oksia maljakkoon. Vähän jo jouluista.. (Tarkistin muuten tuon kasvin nimen, se on joku happomarja.)

Kovasti jo ensilumia odotellaan. Josko jo ensi viikolla...

Oikein hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Bonito gorro,yo no sé hacer punto pero me gustaria aprender algún día,la habitación de la mesa con las velas y las ramas de invierno,me resulta agradable.Muchos saludos.

Lumiruusu kirjoitti...

Komea tupsupipo!

Mustikanvarvut lasipurkissa tuolla nauhalla koristeltuna on tosi kauniit,saanko lainata ideaasi?

Huomenna menen hakemaan kotimetsästä vähän sammalta hyasinttiruukkuihin,voisin samalla poimia mustikanvapuja... :)

emmi kirjoitti...

varmasti tuollaiset pipot kelpaavat lapsille, ja miksei vanhemmillekin :)
ihana jouluinen asetelma! :)
mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Maria kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Sara, thank You!

Lumiruusu, ole hyvä! Idea ei ole ikiomani, monissa kuvissa olen nähnyt erilaisia asetelmia mustikanvarvuista. Kiva kun pidit siitä.

Emmi, kiitos.