keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulua ja myrskyä
Joulunpyhät ovat ohi, kinkut syöty ja lahjat avattu. Kivoja käsityölahjoja löysin paketeistani. Sain tyttäreltä ihanan tossukat, väri on juuri minun värini. Kiitos!


Miniältäni sain tämän kirjan. Samaa sarjaa minulla onkin jo muutama. Ja mukana paketissa oli aivan ihania kankaita. Kiitos! Ja monia muita kivoja lahjoja sain myös, kiitos kaikille!
Tapaninpäivänä iski talvimyrsky. Tunnelma oli aika epätodellinen, ilma oli kirkas, mutta tuuli aivan valtava. Onneksi puita kaatui tontin reunoilta, vahinkoja ei tullut. Kuva on parinsadan metrin päästä kodistamme, näky on huikea.
Olimme ilman sähköä ja vettä 1,5 vuorokautta. Oli ihan mökkitunnelma. Takassa tuli, ruoka tehtiin puuhellalla ja vesi haettiin kaupasta 10km päästä, kunhan ensin tie oli raivattu auki moottorisahalla.. Lähikauppa ja huoltoasema olivat kiinni sähkökatkon vuoksi.
Illalla luettiin Kiljusen herrasväen seikkailuja taskulampun valossa. Ja mentiin aikaisin nukkumaan, kun oli niin pimeää. Mutta tässä näkyi taas, miten pieni on ihminen kaikessa viisaudessaan kun luonto näyttää voimansa.

Toivottavasti tuulet ovat nyt laantuneet. Oikein hyvää loppuvuotta!

8 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Voi teilläkin ollut tuollainen myrsky, niin oli täälläkin ja jälki kamalaa. Onneksi jätettiin hella keittiöremontin yhteydessä.

mummeli kirjoitti...

Siinä onkin naurussaan pitelemistä jos sähköllä on kaikki talossa, ei mitään vara konstia käyttöön silloin. Minullakin on onneksi puuhella jos ei sähköä ole, saa ruokaa ja lämmintä,. Meillä onneksi oli vain tunnin sähkökatko.
Oikein hyvää Uuttavuotta sinulle!

Mari kirjoitti...

Hui, teillä olikin haastavaa siellä, pitkä aika ilman sähköä näin loma-aikaan. Hiljaiseksi vetää kun katselee kaikkia kaatuneita puita ja tuhoja joka paikassa, on hurja myrsky ollut. Meidän lähellä ei käynyt mitään.

Kauniita joululahjoja sait.

Hyvää uutta vuotta!

Irmeli kirjoitti...

Meilläkin myrsky kaateli puita, mutta onneksi ei talon päälle tullut. Ilman sähköä, vettä ja puhelinyhteyksiä vietimme myös Tapaninpäivää kynttilöiden ja taskulamppujen valossa ja takasta saatiin lämpöä.
Kivat käsityölahjat olet saanut jouluna.
Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle ja perheellesi!

Riitta kirjoitti...

Onkin ollut haastetta olla noin pitkä aika ilman sähköä ja vettä, mutta jos ei mitää suurempaa hätää ollut, niin varmasti lapsillekin mieleen painuva kokemus :)

Sara kirjoitti...

Se vé que el viento fue muy fuerte para arrancar así los árboles,me alegro de que no haya pasado nada malo en tu casa.Saludos.

Lavanda e Lillà kirjoitti...

Mi dispiace del brutto tempo!..Tanti Auguri di Buon Anno!!! e tante belle cose!! Un bacio Claudia

Saara kirjoitti...

Suloiset tossut olet saanut, nauhat ja kaikki. :)
Minustakin tuo on ihanaa lankaa, mulla on kahdet äidin kutomat sukat siitä, mutta kun alkavat olla jo aika kuluneet ostin itsellekin pari kerää.
Onpa teillä myrskynnyt! Täälläpäin tuuli myös hurjasti, mutta selvisimme vain parin tunnin sähkökatkoilla kumpanakin päivänä.