perjantai 1. kesäkuuta 2012

Ihania ideoita

Omenankukkien aika. Kesä. Ihanaa tuoksua, herkkää kauneutta.
Viikko sitten pikkupoikien uimakausi alkoi. Ilma oli lämmin, mutta vesi tietenkin vielä melko viileää, mutta menoa se ei haitannut! Kuopus ensimmäisenä oli uimassa.
Tilasin Mekkotehdas- kirjan. Ai että se on ihana! Kirja on todella kaunis ja mallit kivoja. Leikkasin heti valmiiksi yhden mekon pienelle pojantyttärelle. Ensi viikolla kunhan loma alkaa, alkaa myös ompelu:). Mekkoja saattaa syntyä useampia, niin ihania ideoita tuosta kirjasta sain. Kirjaa olen lukenut myös iltalukemisena, tunnelma siinä on niin kesäinen ja iloinen.
Töihinkin sain idean tuosta kirjasta, oppilaat tekivät aivan innoissan keppinukkeja omiin teatteriesityksiinsä. Nukeista tuli todella hienoja. Oli ihmisiä ja vaikka minkälaisia eläimiä.
Tänään on ollut viileää ja sateista. Poltimme illalla tulta takassa ja kohta saamme ulkona paistettuja lättyjä. Tytär leipoi viikolla ihania pullia. Ja huomenna on viimeinen työpäivä tänä lukuvuonna, sitten alkaa loma! Ihania kesäpäiviä!

4 kommenttia:

Lavanda e Lillà kirjoitti...

Maria ,
bella questa tua descrizione di giornate estive soleggiate e profumate di fiori di melo, bimbi che nuotano felici e dolcetti invitanti!!!
Ciao un abbraccio, Claudia

Anonyymi kirjoitti...

Hola Maria,el lago es hermoso y los niños muy valientes.Me gustan los dulces se ven muy deliciosos.Saludos.

Lumiruusu kirjoitti...

Omenankukat on niin herkkiä ja mekkokirja varmasti inspiroiva1
laitathan kuvia sitten pienen tytön mekosta :)
Kyllä lapset tarkenee uimaan-aina!

Eila kirjoitti...

Hei!
Kyselit biscornukirjasta. Sain sen lainaan ja siinä on minusta paljon ihastuttavia malleja. Kirja on Mango Pratiquen kirjoja, nimenä Biscornus et pique-aiguilles. ramonaJaanan tarinoita -blogista löytyy kuvakin toukokuun postauksesta.
Hyvää kesäomanjatkoa sinulle!