keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pientä valmistaOsallistuin kivaan haasteeseen Anun blogissa. Nyt sain lähetettyä omia käsitöitäni eteenpäin. Riitalle pistelin ruusuisen neulatyynyn ja joulukoristeen. Kuvani otin kiireessä, Riitalla on mielestäni parempi kuva näistä:). Neulatyynyn kirjain on Valérie Lejeunen paksusta kirjasta. Taustana ruusuista Tildakangasta.


Joulukoristeen lumihiutale on kirjasta "Kirjo punaista, valkoista, sinistä".

Oman saksivaihtoni lähetin Jaanalle. Punaiselle aidalle valkoisella lumihiutale ja toiselle puolelle joulukuusenpallo.Punaiseen koristeeseen halusin mukaan mustat sakset, löysin kivat haikaramalliset. Laatikon päällystin jouluisella paperilla. Sisälle laitoin kimaltelevaa aidaa.


Joulua odotellaan ihanan talvisessa säässä. Aamulla töihin ajellessani auton pakkasmittari näytti -22 astetta! Puut ovat kauniita kuurahunnussaan.

Huomenna juhlimme itsenäisyyspäivää. Sytytämme perinteiset kaksi kynttilää ja olemme kiitollisia isänmaastamme.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

7 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Onpas teillä ihania vaihtoja meneillään!

J.J kirjoitti...

It's tender work! And very good winter photos)))

Anonyymi kirjoitti...

Preciosas almohaditas de navidad, y qué belleza de paisaje.Mañana día 6 también tenemos fiesta en España es el día de la constitución.Saludos

Lumiruusu kirjoitti...

Kauniita pistelyjä Sinulla jälleen-Saksikoriste on ah-niin tyylikäs !

Mustat sakset ja puna-valkoinen koriste on tehokkaan näköinen yhdistelmä ja kauniisti päällystetty laatikko on jo lahja sinänsä !

Hyvää ja rauhallista Itsenäisyyspäivää Sinulle!

jaana kirjoitti...

Ihanasta saksikoristeesta kiittäen!

Mari kirjoitti...

Suloinen neulatyyny ja saksikoriste on kovasti kaunis myös, ihanan jouluinen. Täällä jo ripustin sinulta saamani vaaleanpunaisen lumihiutaleen esille :)

Pakkaset hiukan hellitti, nyt uskalsi länsirannikon lapsetkin lähteä pulkkamäkeen, kun ei palella niin paljoa kuin edellisinä päivinä :)

Eila kirjoitti...

Voi miten kauniita kaikki, huokailen täällä ihastuksissani!