perjantai 13. joulukuuta 2013

Syksyn töitäOlen kutonut (tai neulonut, miten nyt halutaan sanoa) useammat lapaset ja kämmekkäät syksyn aikana. Kävimme vierailulla Holman tilalla lasten kanssa. Tutustuimme lampaisiin ja niiden hoitoon. Kiitos emännälle opastuksesta! Tilalta saa myös ostaa villalankoja, neuleita ja lampaan taljoja. Sieltä osti kuvan neuleiden ruskeat, harmaat ja oranssit langat. Myös ihania huovutuslankoja löytyy, niistä kerron myöhemmin.
Villalanka tuoksuu ihanasti lampaalle. Sitä on myös todella kiva kutoa. Ja lämmintä on!

Jo alkusyksystä sain valmiiksi tämän Eilalta saamani syysmallin. Tämän pistely oli todella mukavaa, malli ja värit ovat niin kauniit. Kiitos Eila! Keväällä ja kesällä sitten vuorossa seuraavat sarjan mallit.


Loppusyksyllä kävin työmatkalla Tukholmassa. Siellä näin tällaiset kivat joulukoristeet. Ostin sieltä tarvikkeet, ja olen aika monta koristetta jo taivutellut. Nämä ovat mielestäni yksinkertaiset ja herkän kauniit.

Seija-myrsy on täälläkin liikkunut. Ulkoa kuuluu parhaillaan moottorisahan ääni, puita on kaatunut lähistöltä.

Ilma on kirkastumassa. Olisipa kiva, jos saataisiin jouluksi lunta. Viime päivien vesisateet ovat sulattaneet melkein kaiken jo pois.

Joulun odotuksen tunnelmia!

3 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Mukavaa, että tiekoneesi on taas kunnossa ja pääset päivittelemään kauniita käsitöitäsi. Kauniita ovat kaikki ja nuo koristeet ovat todella ihania, niin herkkiä.
Mukavaa joulunalusaikaa :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeuksia kerrassaan.
Mukavaa viikonloppua sinulle.

Mari kirjoitti...

Ihanaa, että pääset taas bloggaamaan, olen kovasti kaivannut päivityksiäsi :). Ihana jouluodotusta sinulle, ei pitkä aika enää jouluun ja lomaan.

Tänä vuonna voi olla musta joulu , meillä ei ole yhtään lunta ja pakkastakin on ollut vain nimeksi joulukuun aikana.