maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen
Loppiainen. Joulun aika on siis päättymässä, vaikka vanhan perinteen mukaan vasta Nuutti pois joulun vie. Joululoma on ollut ihanan pitkä ja rentouttava. Huomenna arki ja työ taas kutsuvat.

Töihin on aina mukava mennä. Ja siitä muistuttavat nämä ihanat keramiikkatontut, jotka sain työkavereiltani syntymäpäivälahjaksi. Kiitos teille vielä tätäkin kautta!

"Naapurityökavereilta" sain aivan ihanat lapaset, tai vanttuut, kuten mielestäni kuuluu sanoa, ja sukat. Kiitos!Lapsiltani sain syntymäpäivälahjaksi vaaleanpunaisen paketin.
Taustalla olevan liinan toi tyttäreni Budapestista joululahjaksi.


Ja vaaleanpunaisesta paketista löytyi haaveilemani pöytäsirkkeli!! Siis nukkekodin sisustus saa nyt vähän uutta puhtia:).


Tässä vielä tekemiäni joululahjoja. Tyttärelle matto ja pojalle sukat.


Teinipojalle kudoin sukat. Varret olivat hänen mielestään hiukan liian lyhyet, joten hän itse virkkasi niihin pituutta lisää!


Loppiaisen kunniaksi vielä jouluseimiasetelmani.

Rauhallista loppiaisen iltaa!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Mukavasti on sinua muistettu. Sukka-lapassetissä on aivan ihanat värit!
Minulla alkoi työt jo viime torstaina, ihan kiva kun arkeen taas palataan, tosin arkivapaita voisin kyllä viettää.

Lumiruusu kirjoitti...

Loppiais-illan tervehdys Sinulle rakas blogi-ystävä! Kauniita neuleita olet tehnyt ja kivaa kun sait sen toivomasi vekottimen. Siis sen sahan..tms. Kiitos rauhallisen kauniista viimeisestä kuvasta..Joulu Sydämessä ei pääty vaikka sesonki vaihtuu.. Pian alan suunnata ajatuksia tulevaan Ystävänpäivään ja siitäpä sitten jo kevääseen ja Pääsäisen ajan odotukseen..

Fanny kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen. Ja kauniita käsitöitä olet saanut ja tehnyt. Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! Sinua on muistettu vaikka millä ihanilla lahjoilla :) Onnellista Uutta Vuotta!

Mari kirjoitti...

Kioja lahjoja, mukavaa viettää syntymäpäivää :).

Joulunaika on taas takana ja katse kohti kevättä :).