perjantai 8. elokuuta 2014

KoiramäessäVietimme eilen hauskan päivän Koiramäessä! Voitin Melukylän talo- blogin kivassa kesäarvonnassa liput Särkänniemen Koiramäkeen.

Juhlimme samalla kuopuksemme 7-vuotispäivää. Tämä juhlapäivä olikin ikimuistoinen! Samana päivänä on myös hääpäivämme, joten aihetta juhlaan riittää.

Sää suosi meitä. Aamupäivä oli aurinkoisen lämmin. Iltapäivällä tuli pieni ukkoskuuro, mutta se ei meitä haitannut.

Koiramäki on rakennettu Mauri Kunnaksen Koiramäki- kirjojen pohjalta. Siellä seikkailevat kirjoista tutut hahmot kauniissa ympäristössä. Tämä alue on osa Särkänniemen huvipuistoa. Tunnelma täällä on leppoisa ja mukava. Pidimme kaikki todella paljon tästä Koiramäestä. Alue on kaunis ja huolellisesti ja tyylikkäästi rakennettu. Monia ihania yksityiskohtia löysimme. Tässä muutamia kuvia.


Maalaiselämä ja kaupunki kohtaavat kivasti täällä. Tässä kaupunkiosasta katukuvaa. Väkeä oli paljon, mutta onnistuin ottamaan muutamia kuvia ilman vierailijoita.Kaupungin takana on maalaiskylä. Siellä on vanhantyylisiä taloja ja maalaiselämän esittelyä. Monenlaisia eläimiä löytyy myös omista aitauksistaan.


Kirjoista tuttuja hahmoja on liikkellä. Tilta oli oikein suloinen:).

Pojat pitivät erityisesti Kreivi Drakkulan linnasta, jossa sai peuhata mielin määrin. Tapasimme myös itse kreivin, joka kertoi tilanneensa lempisäänsä, pienen ukkosen, juuri siksi päiväksi.

Maalaiskylän laidalla oli hauska lossi. Siinä saattoi kilpailla vauhdilla.
Koiramäessä on myös kaksi kahvilaa, toinen maalla ja toinen kaupungissa. Tässä kaupunkikahvila Von Guggelböö. Sisustukset olivat näissä, kuten kaikissa taloissa todella kauniita.

Olimme todella iloisia tästä arpavoitosta. Kiitos vielä Melukylän Hannalle ja Särkänniemen huvipuistolle! Nautimme kivasta päivästä!Päivänsankari toivoi kaksikerroksista kakkua, jossa on päällä leipuri. Ja sen hän sai! Tytär oli taas leipurimestarina.

Ensi viikolla alkaa työni ja lasten koulu. Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva päivä teillä tuntuu olleen ja vielä juhlapäivien merkeissä.
Taas hieno kakku, nam.
Iloista arjen alkua ensi viikolle:)

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos tästä kuvapäivityksestä..olen usein haaveillut että pääsisin tuolla Koiramäessä käymään..siell oli juuri niin nättiä kuin aina olen ajatellut:) Ehkä se vielä hiukan hienompi :) Ja se kahvilan nimi Von Gugglböö-ihanan hienosteleva nimi :D :D