keskiviikko 8. lokakuuta 2014

RistipistojaViime viikonloppua vietin ristipistojen parissa. Pääsin osallistumaan Pistelijät ry:n järjestämään viikonlopputapahtumaan. Ohjelmassa oli tietenkin pistelyä mukavassa seurassa:). Saimme osallistua myös arpajaisiin. Niistä voitin upeat sakset. Saimme myös kivan tuliaispaketin. Siinä oli Pistelijöille suunniteltu malli, kankaita, lankoja, nappeja, nauhoja...


En pystynyt ihan koko aikaa olemaan, mutta kuitenkin ehdin hyvin rentoutua ja saada uusia ideoita ja pistelyintoa. Sain tehtyä pelargonia kivasti eteenpäin. Kyllä tämä varmasti valmistuu...


Oli todella kiva nähdä monia upeita töitä. Monta ihastuksen huokausta kyllä pääsi niitä katsellessa.


Tämä Marian tekemä setti oli kyllä todella kaunis. Sitä ihastelin moneen otteeseen.
Toinen toistaan upeampia töitä oli valmisteilla. Oli mielenkiintoista nähdä erilaisia projekteja. Kiitos kivoista uusista ideoista! Mandalat olivat uskomattoman hienoja. Samoin Virpin suuret työt. Ja monet muutkin valmisteilla olevat.Ohjelmassa oli myös pistelytarvikkeiden kirpputori. Löysin liukenevaa kalvoa, jonka avulla voi pistellä mihin tahansa kankaaseen. Innostuin heti kotona kokeilemaan farkkupenaaliini. Tämä ruusu olikin juuri se asia, jota olin penaaliin kaivannut. Pieni piristys.
Keväällä kylvämäni tomaatit kasvoivat komeiksi. Loput ovat kypsyneet pöydällä. Nämä raidalliset Tigerellat olivatkin oikein hauskoja:). Niitä onkin syöty paljon. Poika keitti niistä myös todella hyvää kastiketta. Nam!

Ensi viikolla onkin syysloma. Mukavia syyspäiviä!4 kommenttia:

Timi kirjoitti...

Beautiful works!!!

Lumiruusu kirjoitti...

Ristipisto tapaamiset ja viikonloput on kyllä ihan huikean mukavia tapahtumia :) ,hienoa että pääsit mukaan!!!
Ihanat skaset ja pelargoni-työ tietenkin ah-niin kaunis :)

Irmeli kirjoitti...

Kauniit sakset voitit arpajaisissa ja ihanista pistelyistä olet saanut nauttia. Niin paljon kaikkea kaunista.
Hyvää viikonvaihdetta!

Eila kirjoitti...

Sinulla on ollutkin tosi kiva viime viikonloppun ja vielä onnea arpajaisissa:)
Minullakin alkoi syysloma, muutaman päivä ollaan reissussa. Ristipistotyöni ei ole edistynyt viikkon kun joitain värejä, puuttuu ja loppui, ehkäpä sitten loman jälkeen taas keskityn siihen.
Mukavia lomapäiviä!