lauantai 8. marraskuuta 2014

LuntaMe saimme ensilumen torstaina. Kyllä se on aina sykähdyttävää! Maisema muuttuu valoisammaksi ja luonto näyttää kauneutensa. Nyt lunta on enää vain paikoin jäljellä. Ilma on harmaa. Mutta talvi on tulossa.Sain kivaa postia Pistelijät-yhdistykseltä. Saimme jäsenlahjaksi kauniin joulumallin. Ilahduin tuosta suomenkielisestä tekstistä ja innostuin pistelemään mallin heti. Vaihdoin lankojen värejä hiukan. Taustan kankaan tilasin Ompelun ihanuus-nettikaupasta.Jouluisia ajatuksia on jo mielessä. Kynttilöitä, leipomuksia, lahjoja. Nautin tästä loppusyksyn ja lähestyvän joulun tunnelmasta.

Huomenna juhlitaan isänpäivää.

Mukavia marraskuun päiviä!


8 kommenttia:

Timi kirjoitti...

I love the little pillow! It looks so lovely!

Minù Gelsomino kirjoitti...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas teillä paljon lunta. Ihana tuo pitelytyö ja kaunis malli.

Lumiruusu kirjoitti...


Lumentulo keskelleä pimeintä syksyä saa minut aina iloiseksi ja ajattelemaan alkavaa Joulusesonkia. Todella suloinen ja kaunis Joulupistely :)

Katri kirjoitti...

Ei lunta paljoa tarvitse olla kun luonto on heti ihan eri näköinen. Ja niin valoisaa! Kaunis tuo jouluinen pistely, ja kyllä, suomenkielisiä tekstejä saisi olla enemmän. Ihanaa alkavaa viikkoa ja paljon jouluisia ajatuksia!

Irmeli kirjoitti...

Nätti tuli tuosta jouluiloa tyynystä, kiva viimeistelykangas sinulla siinä. Minä pistelin tämän myös, mutta jätin nuo joulupallot pois ja viimeistely puuttuu vielä.
Mukavaa marraskuuta iloisten joulupuuhastelujen parissa :).

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi miten tuli tuosta jouluiloa-tyynystä! Mukavaa marraskuun jatkoa :)

Mari kirjoitti...

Kiva nähdä pisteltynä tämä Kirsin malli, siitä tuli tosi kaunis. Aloitan itse pistelemään sitä just :).
Pimeää ja harmaata, mutta onneksi joulunodotus tuo muuta ajateltavaa. Ensilumi kävi meilläkin, suli vain saman tien pois.