maanantai 19. tammikuuta 2015

Talvista
Tammikuu on jo loppupuolella. Lunta on, mutta sää on välillä ollut hyvin lämmin ja vesisateinen. Luistelemaan on täälläkin päästy ja jotkut jopa hiihtämään.

Olen saanut vihdoinkin valmiiksi muutamia jo kauan keskeneräisinä olleita töitä. Tämän kaulaliinan virkkasin ruutuvirkkauksena. Lopuksi nirkkoja reunojen ympäri. Pidän tästä langasta, värit ovat ihanan pehmeät ja lämpimät.


Milloinhan olen nämäkin tiskirätit aloittanut... No, nyt ne ovat valmiit. Keltainen kudottu helmineuleena ja punainen koukuttu. Molemmissa virkattu reunus. Lanka on bambulankaa.Olen tehnyt vielä muutaman joulupistelyn. Tämä kuusimalli on ilmaismalli, jonka löysin pinterestistä. Tähän sopii tähdeksi kivasti Irmeliltä saamani hiutalenappi.
Tein vielä yhden pikkuruisen biscornun.

Töissä olemme tehneet askarteluja vanhoista kirjoista. Joulun aikaan näin jossain kuvan sydämen muotoon taitellusta kirjasta. Sitä piti kokeilla:). Vähän piti miettiä, mutta aika helposti tämä onnistui.
Uusi elämä moneen kertaan luetulle kirjalle!Oikein hyvää tammikuun loppua!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kaunis on vanhan kirjan uusi elämä. Värit on tosi nätit kaulahuivissa ja ihana punainen biscornu.
Täällä pääsee hyvin hiihtämään, mutta tänään ja tällä viikolla jatkossakin taitaa pakkanen sotkea minun hyvät hiihtosuunnitelmat:(
Luistelu on minulta jäänyt kokonaan viime vuosina, muutama vuosi sitten ranne murtui pahasti, ei tosin luistimilla, mutta sen jälkeen olen kammonnut kaatumisia....
Kuniita pakkaspäiviä sinnekin!

Irmeli kirjoitti...

Kauniita käsitöitä talvipäivien puuhasteluina. Kiva mallilöytö pinterestistä ja lumihiutalenappi tosiaankin sopii kivasti tähdeksi.

Marle kirjoitti...

Everything is beautiful!
I love the little biscornu and the book with heart.
Greetings
Marle

Katri kirjoitti...

Tuo kuusipistely on aivan ihana. Nautinnollista tammikuun loppua sinullekin, keleistä riippumatta!