maanantai 16. helmikuuta 2015

Pitkiä pellavia!
Laskiaista vietimme luistellen, hiihtäen ja mäkeä laskien. Ja tietenkin oli paljon laskiaispullia sekä hillon että mantelimassan kera. Ennenvanhaan on kuulemma mäkeä laskiessa huudettu "pitkiä pellavia", ja siten toivottu hyvää pellavasatoa.

Viime viikolla sain vihdoinkin itselleni tilaamani syntymäpäivälahjan. Tällä kertaa CasaCeninan toimitusaika olikin toista kuukautta, johtui tämän ihanan mallin toimittajasta. Mutta kyllä kannatti odottaa. Vihdoin saan lumisadepallot, jotka eivät heti mene rikki:). (Tämän huomasi heti myös tyttäreni). Olen monena vuonna ostanut uuden pallon, ja viimeistään parin päivän kuluttua se on pienistä käsistä pudonnut ja särkynyt.

Taas taitavat jäädä muut työt odottelemaan:).Ystävänpäiväksi tein ruusuisia jalkakylpyjä mökiltä keräämistäni ruusunlehdistä. Kortin ruusumalli on Creation de Point de Croix-lehdestä.


Kevättä on jo ilmassa. Rucolaa ja yrttejä on jo kasvamassa. Muutamana päivänä olemme saaneet nauttia ihanista aurinkoisista kevätpäivistä.

Hyvää laskiaista!3 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Oi, olet saanut tuon ihanan mallin. Olen nähnyt muutamissa blogeissa noita pisteltynä ja olen myös ihastunut niihin ikihyviksi. Ovat siis myös minun toivomuslistalla:). Se on vaan paha, kun noita ihania malleja on niiiin paljon, mutta ehkä tämäkin sitten joskus.
Kiitos ruusukylvystä, se on aivan ihana!
Hyvin ovat jo sinun kylvöksetkin itäneet.

Lumiruusu kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut tuohon malliin ensi näkemältä kun siitä oli mainos creation de Point de croix-lehdssä! Suloinen ruusukortti ja jalkakylpy pakkaukset olet kyllä kivasti taitellut! Ihanaa kevät tulee...tuollaisesta kylvöksestä tulee aina toiveikas olo!!

Eila kirjoitti...

Oletpas löytänytkin mukavan mallin, kiva nähdä sitten valmiina!