perjantai 12. kesäkuuta 2015

TuliaisiaKävimme huhtikuussa Krakovassa. Minä kävin siellä uudestaan toukokuun lopussa "mummin työmatkalla". Tuliaisena ja muistona matkasta ostin kauniin ristipistoliinan.Torilla sattui olemaan jonkinlaiset markkinat. Kojuja oli paljon. Tästä ihanasta kojusta löysin tuon liinan.


Krakova on todella kaunis vanha kaupunki.
Pelargoneja sielläkin:)

Turistina on aikaa ihailla yksityiskohtia.

Puola on linnojen maa. Krakovassa niitä on säilynyt. Tämä on vanha kaupungin portti.Kukkulalla kohoaa upea Wavelin linna. Siellä on monia museoita, kahviloita, hieno kirkko ja jopa lohikäärmeen luola. Ja Wavelin suklaa on herkullista!


Näkymä kaupunkiin linnan tornista.


Joka kadunkulmassa myytiin Krakovan rinkeleitä. Niitä syötiin siellä kävellessä.

Kasvitieteellisessä puutarhassa oli kiva kivikkokasviosasto.Syreenin tuoksuisia kesän hetkiä!

4 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei blogi-ystäväni kiitos sekä edellisistä ja tästä uusimmasta postauksesta. Kyllä oikein silmä lepasi iloisen kirkkaissa orvokeissa ja varsinkin vaal.punaisissa surfinioissa. Täällä Pohjanmaan rannikko-seudulla on ollut niin kylmää ja tuulista etten ole vielä ensimmäistäkään kesäkukkaa laittanut ja se on kylä ihan poikkeuksellista onhan sentään ensi viikko jo juhannusta edeltävä viikko!! No.vielä ehtii :)

Kiitos myös matkakuvista ihan kuin olisin itse ulkomaille päässyt..tuo pitsiliina koju oli varmaan ihan mahdottoman mielenkiintoinen ja varmaan oli ihan valinnan vaikeus kun noin paljon oli ihanuuksia myytävänä. Kyllä pelargonia-pistelysi onkin näti !

Willatar kirjoitti...

Kaunis kuva pysäytti lukemaan koko postituksen. Pidin itsekin kovasti Krakovasta käytyäni siellä neljä vuotta sitten. Kokonaisuudessaan Puola yllätti positiivisesti.

Irmeli kirjoitti...

Oi, miten kauniin liinan toit tuliaisina ja muutoinkin kivoja matkakuvia.

Hyvää juhannusta!

Mari kirjoitti...

Kaunis kaupunki ja kaunis tuliainen. Tuli ihan matkakuume tuonne :)
Kivoja kesäpäiviä sinulle!