maanantai 21. maaliskuuta 2016

VärejäVäriterapiaa. Kudon hiljakseen polvisukkia Novitan Nalle ja Nalle-Taika -langoista. Olin jo päättänyt, että vähään aikaan en sukkia kudo, mutta nämä värit ovat niin pehmeät ja lämpimät, että pitihän silti aloittaa :). Kerrankin on sellainen slow-fiilis, että nautin väreistä eikä ole kiire saada heti valmiiksi.


Taika-lanka on elävän väristä. Riippuu ihan siitä, mistä suunnasta katselee, että mikä sävy on vallitseva. Tämä on värileikkiä parhaimmillaan.
Ihastuin näihin Snowflower diaries-blogin SAL-pistelyihin. Ajattelin tehdä näistä pieniä tauluja ja jätin tekstin pois. Nämä kuvat ovat jo niin kauniita. Tästähän voisi kertoa lapsenlapsille sadun ketusta ja korpista!
Kangas on Floba ja langat omasta varastosta.Ulkona on jo kevään värejä. Narsissit eivät pientä pakkasta pelästy. Ihanat kevään auringot!


2 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Nämä Snowflowerin kuukausimallit ovat kyllä tosi ihania ja kiva seurata millaisin muunnoksin ja viimeistelyin jokainen näitä tekee. Kaunis neule sinulla puikoilla ja edellisen postauksen vauvan pesä on aivan ihana, pitääpä pitää mielessä tulevan varalle:).
Kauniita aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

Lumiruusu kirjoitti...

Tosiaankin herkkiä ja kauniita käsitöitä ..ihastuin aivan noihin Enkeli korttiin ja tauluun sekä neuleesi tosiaankin ihaniin väreihin :)Edellisissä postauksissa olleet neuleet ovat myös kaikki ihania ! Siunattua Pääsiäisen aikaa Sinulle !