lauantai 22. syyskuuta 2018

Kukkia ja sukkia
Syksy näyttää nyt monenlaiset säänsä. Eilen oli ihanan lämmin, +20 asteinen aurinkoinen syyspäivä, tosin pieni sadekuuro tuli iltapäivällä. Tänään on kova tuuli ja välillä sataa kaatamalla ja välillä paistaa aurinko.
Eilen kuvasin pihan kukkia. Nämä krysanteemit toi poikamme, joka silloin tällöin on töissä kukkien parissa.


Pelargonin lisäksi on lempikukkani verenpisara. Tänä kesänä minulla olikin useamman värisiä. Tämän verenpisaran keskus on hehkuvan liila.Ja tämä iki-ihana perinteinen punavalkoinen, ehdoton suosikkini!


Nuorin lapsenlapsi täytti vuoden. Mummin lahjana tietenkin villasukat :)
Lankana Novitan 7 veljestä ja malli täältä.Kissakin nautti eilen auringonpaisteesta.


Ja vielä kukkivat pelargonit. Minulla on niitä sisällä ja ulkona. Toivottavasti saan taas talvetettua ainakin osan niistä.


Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Timi kirjoitti...

Your flowers are beautiful!!!
I love the little socks! It's a perfect gift! :o)
Mukavaa viikonloppua! :o)))

Eila kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa!
On ihanaa ollut lukea nämä sinun viimeaikaiset kirjoitukset, kaipaan noita aktiivisen bloggailun aikoja.
Nykyään teen niin vähän käsitöitä että eipä niistä paljon kokoon saisi...mutta tietysti bloggailun myötä voisi taas innostua uudelleen. Ristipistot ovat kyllä niin ihania ja tekemättömiä malleja vaikka kuinka paljon. Kun vain keksisi järkeviä käyttötarkoituksia:) Neuleille kyllä olisi enemmän tarvetta ja on minulla yksi huivi tekeilläkin.
Verenpisarat ovat minunkin suosikkikukkia ja syksyllä ne vasta kukoistavatkin. Meillä on alkanut jo tosi kaunis ruska, syksy on ihanaa aikaa.
Raikkaita ja mukavia syyspäiviä sinulle!