sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Helmikuuta


Villasukat valmiina, nyt niitä tarvitaankin. Lankoina Pirtin kehräämön vihreä Teku-sukkalanka ja Niittypellon tilan harmaa sukkalanka. 


Resori on jälleen 3 oikein 1 nurin, ja tämä joustinneule jatkuu jalkapöydän päällä. Kärkeen tein leveän nauhakavennuksen. Sukkien saaja oli ihan tyytyväinen näihin:).


Harvoin seuraan urheilua, mutta Olympialaisten naisten viesti sattui juuri sopivasti neulonnan lomaan. Olipa jännittävä kisa!Viikonloppuna pääsin testaamaan uusia lumikenkiäni. Tämä onkin hauska juttu! Mökillä lunta on niin paljon, että muuten liikkuminen on hankalaa. Näiden kanssa pääsin kulkemaan metsässä ja järvellä.Oli jo vähän kevättalven tuntua, kun kävin jäällä päiväkahvilla. Aurinko paistoi kirkkaasti ja vaikka tuuli oli navakka, oli kiva istuskella ja nauttia auringosta ja kahvista.

Järvellä on vähän petollista, lumikerros peittää sulan veden jään päällä. Tämän huomasin, onneksi vain toinen jalka upposi...

Pidän kovasti myös näistä pyryisistä päivistä, silloin on mukava kulkea ja tuntea tuulen ja pyryn voiman.

 
Yhtenä aamuna auringonnousun aikaan oli järvellä kaunis utu. Se kesti vain hetken, mutta ehdin ihailla sitä. Kyllä luonto on kaunis!

Nautitaan kaikista säistä:)

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Komeat on sukat. Minäkin olen tilannut Pirtin kehräämöltä villalankaa. Kampalangasta tein lapsille sukkia ja olipas aivan unelmaisen ihanat

Tauvonpaikan Kaisu kirjoitti...

Nuo luomikengät vaikuttavat tosi mukavilta.
Olisipa kiva joskus kokeilla tarpoa niillä tuolla hangilla.

Meillä sama homma merellä, että vettä on noussut salakavalasti jään pinnalle.
Siellä kun olisi niin mukava liikuskella talvella kävellen ja hiihtäen.

Ihanaa helmikuun loppupuolta sinne.<3

Maria kirjoitti...

Kiitos😊 nuo Pirtin kehräämön langat ovat kyllä mukavaa neuloa ja pitää. Käytän monesti myös muita lammastilojen lankoja.

Maria kirjoitti...

Lumikengät olivat kyllä onnistunut hankinta😊 Nyt kyllä on koko viikon ollut märkää, räntää ja vettä satanut. Mutta toivottavasti ensi viikon talvilomalla on taas lumikenkäkelejä. Mukavia talvipäiviä sinulle myös!

Timi kirjoitti...

Thank you for the beautiful photos! I like those socks!!!
You stil have snow? We have spring weather here... :)
Hyvää viikonloppua!

Maria kirjoitti...

Thank you Timi! We have lots of snow, more than for years. Here at our cottage about 70cm!! Oh, you already have spring🌱 we have winter holidays. Hyvää viikonloppua!

Satu kirjoitti...

Hyvältä näyttävät sukat ja lämpimiltä 🤍 Lumikenkiä en olekaan koskaan kokeillut, mutta olen kuullut, että hauskaa hommaa lumikenkäilykin on :) Kevät keikkuen tulevi ja siitä osoituksena viime öinen lumipyry. Kaunista maaliskuuta sinulle!

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Hienot villasukat! Lumikenkäily on kivaa. Kävin tänään hiihtämässä - oli mahtava sää!

Maria kirjoitti...

Kiitos💛 Nyt taas upeat hiihto- ja lumikenkäilykelit! Aurinkoisia kevättalven päiviä sinulle☀️

Maria kirjoitti...

Kiitos 💛 Nyt ovat kyllä kelit kohdallaan☀️