maanantai 30. marraskuuta 2009

Nyt sytytämme kynttilän...

Juuri sopivasti ennen ensimmäistä adventtia sain pisteltyä valmiiksi enkelin, jonka aloitin jo kesällä mökillä. Kuva on aika harmaa, valoa on niin vähän. Löysin mökkipaikkakunnan pienestä käsityömyymälästä tämän DMC:n mallikirjan. Pikkupojat ihastuivat tuohon enkelinkuvaan ja pyysivät sellaista tauluksi. Kehystys pitää vielä miettiä ja toteuttaa.
On aina juhlallista ensimmäisenä adventtisunnuntaina sytyttää kynttelikön ensimmäinen kynttilä. Nykyään käytän tätä punaista metallista kranssimallista. Joskus laitan keskelle kukka-asetelman esim. punaisia neilikoita.Viime jouluksi ostin valokylän. Koskaan ennen ei olisi tullut mieleenkään! Lapset pitävät siitä, sitä tutkitaan joka päivä tarkasti: kuka asuu missäkin talossa ja mitä pihalla tapahtuu.
Joulumyyjäisistä ostimme pojille pienet suloiset ikiomat piparitalot.
4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Eka kertaa vieraisilla . Kiva blogi sinulla, hauska löytää taas uusi ristopistoilija :)

Terkuin Mari

Maria kirjoitti...

Kiitos Mari. Sinun blogiasi olen seurannut jo kauan!

Irmeli kirjoitti...

Siis aivan ihana enkeli, tuo kirjanen täytyy yrittää metsästää jostakin, kansikuvassakin näyttää istuvan ihastuttava enkeli. Kauniita kuvia muutenkin sinulla on täällä ja kiva löytää komentin kautta uusi ihastuttava blogi luettavaksi.

Maria kirjoitti...

Kiitos Irmeli, sinunkin blogiasi olen seurannut kauan ja saanut myös sieltä kivoja ideoita ja inspiraatiota aivan kuten Mariltakin.