perjantai 28. tammikuuta 2011

Värejä

Tänä aamuna taas ihailimme poikien kanssa taivaan värejä. Utuinen vaaleanpunainen sävy auringonnousun heijastuessa pilviin luoteisella taivaanrannalla. Sykähdyttävän kaunista.


Ensimmäinen auringon pilkahdus aamuisella ajomatkallamme. Pojat, 3- ja 5-vuotta, kysyvät jo lähtiessä, että onhan varmasti kamera mukana.. Yhdessä ihailemme luonnon värileikkiä.


Lumesta voi lukea monia tarinoita, tässä jonkun hiiren seikkailuja.Ekaluokkalainen halusi tehdä pehmolelun. Tänään valmistui pojan ja äidin yhteistyönä pieni merihevonen. Malli on Tilda-kirjasta.Välillä sukkia. 10-vuotias tilasi uudet villasukat, ettei varpaita palele. Ajattelin kutoa ihan perussukat, lankana 7veljestä.

Eilen juhlan kunniaksi sain sisareltani ihanan keväisen kukkakimpun. Valkoisia tulppaaneja ja suloisia syreeninoksia. Lämmin kiitos!
3 kommenttia:

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihania sävyjä! Joskus mietin että jos maalaisi näkemästään taivaasta taulun uskoisiko kukaan että sellaisen värikartan voisi taivaalta poimia :)
Oranssit, violetit, vaaleanpunaiset jne, jne.
Kaunis merihevonen pilke silmäkulmassaan.
Onnitteluhalaus sinulle näin myöhässä <3
Värikästä alkavaa viikkoa sinulle!

Fanny kirjoitti...

Kauniita talvisia kuvia, kivoja pipoja ja nuo joulupistelyt ovat valloittavia. Se joulukuusi on ihana! Blogissani on sinulle tunnustus!
t. Fanny

Kirsi kirjoitti...

Kivoja löytöjä myyjäisistä. Marimekon kankaat on aina upeita! Merihevonen on tosi hieno. Pitäisiköhän kaivaa ohje esille, minulla on myös Tilda-kirja, jossa muistaakseni on merihevonenkin. Mutta hei, syreeninoksia helmikuussa??? Kaunis kimppu :)