maanantai 7. maaliskuuta 2011

Lankoja, lankoja


Rentoutustyönä aloitin virkkauksen. Iki-ihanista isoäidinneliöistä teen pojantyttärelle peiton Hello Kitty-tunnelmissa. Mummi onkin täällä ihan Hello Kitty-fani, mielestäni se on muotileluista muihin verrattuna hyvin suloinen ja lapsille sopiva. (Samaa en voi sanoa kaikista merkkileluista..) Lankana on Novitan Miami, pehmeä mutta napakka ja virkkaajalle oikein miellyttävä käsitellä.
Inspiraatiota sain täältä.
Poju tietenkin myös haluaa peiton, hän saa sitten joskus peiton kaikissa väreissä! Nämä värit ovat aivan ihania!Ja lisää värejä, sukkia tulossa, joskus ;). Langat Novita Nalle kukkaketo (keltasävyinen), Novita 7 veljestä Papukaija (kirjava), 7 veljestä (vihreä) ja uusi 7 veljestä O(p)i villasukka, jossa ihanan pehmeitä sävyjä (punainen). Ei siis muuta kun puikot kilisemään..Mutta tänään vielä pieni ponnistus, huomenna naistenpäivänä juhlimme pojan 11-v syntymäpäivää ja hän odottaa näitä villasukkia!
Kevättä ilmassa ja Albertkin miettii uskaltaisiko ulos. Hän on jo pari kertaa rohjennut lähteä yksin pihalle. Kyllä kissaa on hauska seurata!
Kevätauringon lämpöä alkavaan viikkoon!3 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kauniinvärinen peitto tulossa. Minäkin pidän Hello Kittystä, se on jotenkin niin suloinen.

Ihana kuva Albertista katselemassa ikkunasta :)

Fanny kirjoitti...

Ihania virkattuja neliöitä. Kiva nähdä valmis peitto sitten aikanaan. Siitä tulee varmasti aivan täydellisen ihana!
t. Fanny

Irmeli kirjoitti...

Isoäidinneliöt näyttävät olevankin nyt monilla käsityönharrastajilla työn alla. Kauniita ovat ja ihanat keväiset värit sinulla siinä. Omat neliöni ovat kirjavampia, mutta tarkoitus on myös koota niistä peitto pojan tytölle :).