torstai 3. maaliskuuta 2011

Nappivaihto


Osallistuin ensimmäiseen vaihtooni. Kirsi järjesti oikein kivan nappivaihdon. Sain pariltani blogista "Pappi puikoissa" aivan ihanan kirjan muotoisen rasian, jossa on todella kaunis ja taidokas pistely. Ja napit mitä kauniimpia, heti sain kivoja ideoita niiden käyttöön. Kiitos! Ja huomaattehan, että sain myös teknistä apua rasian ja nappien lisäksi, sain neuvot linkittämiseen. Kiitos niistä myös!
Minä lähetin Minnalle pienen pussukan ja nappeja. Tuo malli on sama kun Kirsillä, lehdestä Création Point de Croix nro 4. Kirjain on Valerie Lejeunen upeasta aakkoskirjasta. Sekä lehden että kirjan olen tilannut Violariumista. Tätä vaihtoa oli oikein kiva tehdä, kiitos Kirsille järjestämisestä!


Kevät jo tuntuu auringon lämpönä, mutta aamuisin on vielä pakkasta. Puut ovat kuurassa ja auringon kultaiset säteet saavat kaiken hohtamaan. Kaunista on talvella.Mutta nyt jo kovasti odotan kevättä ja vihreyttä.
Aurinkoisia päiviä!5 kommenttia:

Babs in Alabama kirjoitti...

I just saw your excange gift to Minna on her blog and had to come over and tell you how beautiful and thoughtful it is. How creative and I may have to check out the magazine. thanks for sharing that with us.
hugs,
Babs

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiva, että sait teknisestä konsultaatiosta jotain tolkkua :D.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tosi kivat ja kauniit vaihdot! Minäkin odotan jo kovasti vihreyttä. On jotenkin aina niin hienoa, kun lehdet tulevat puihin. Mutta kaunista oli tänäänkin, kun aurinko paistoi ja lumi kimmelsi.

Lennu kirjoitti...

Ihanan pussukan teit ja tosi kivan vaihdon sait itsekin! Vaihdot ovat niin mukavia :)

Minut kevät aina pääsee yllättämään loppujen lopuksi, jotenkin totun talveen niin, että en meinaa muistaa, että sieltä se kevät tulee :) Tosin tänään huomasin taas, miten ihanasti aurinko paistoi sisälle, kissat lojuivat olohuoneen lattialla auringonpaisteessa :)

Irmeli kirjoitti...

Kiva kun olet lähtenyt myös vaihtoihin mukaan ja hienon vaihdon teitkin Minnalle. Myös saamasi "nappikirja" on kiva toteutus.
Minulla alkaa myös jo vehreyden kaipuu hiipiä mieliin ja siemenluetteloita ja puutarhalehtiä olenkin jo ahminut ensinälkään :).
Mukavaa viikonvaihdetta!