keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pientä kivaa


Löysin kivan tekstin Vaahteramäki -blogista. Tein tekstinkäsittelyohjelmalla, tulostin, laitoin pitsit ja kehystin. Tämän taulun viisaus pitäisi muistaa!
(Kysyin kopioinnista asiantuntijalta, tätä en kopioinut suoraan, vaan tein itse.)Vietin ystäväni kanssa tänään ihanan rentouttavan päivän Porvoossa. Ilma oli ihana, Porvoo aina kaunis ja viihtyisä. Kuljimme vanhassa kaupungissa ja nautimme kaikesta kauniista. Kameran unohdin kotiin..
Lempikaupastani Riimikosta ostin muutaman pienen kivan jutun ompeluhuoneeseen.Sakset, nauhoja, lankoja.

Ja silitysvälineet.
Nuo pienet henkaritkin ovat niin söpöjä:).

Olen löytänyt uusia ihania kirjoja. Kotien kätköistä- sarjassa on nyt myös Ristipistoja. Koko tämä kirjasarja on aivan ihana!


Kivoja nukkeja ja virkattuja ruutuja.


Mustikka-aika on parhaimmillaan, olemme joka päivä poimineet marjoja. Vähitellen niistä tulee sitten koko talveksi mustikat. Kuopuskin innokkaana mukana. Tänään myös pieni pojantytär oli mummin mukana marjassa.


Nyt pistelemään kukkoa!
5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

María,gracias por tus comentarios en mi blog,me encantan tus cosas pequeñitas de casas de muñecas,ideales.Saludos

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hee, on kyllä hauska lause tuossa taulussa :).

Minustakin tuo "Kotien kätköistä" -sarja on kiva. Itsellänikin on joku niistä kirjoista (isä aikoinaan osti, mikä tekee siitä vielä rakkaamman), meidän kirjastosta löytyvät onneksi loput - ettei tarvi ihan kaikkea omaan hyllyyn hankkia ;).

Tekis mieli kans ostaa kaikenlaista nukkikseen, mutta olen niellyt hinkuni ja suunnitellut, josko vain tekisin. En tosin tiedä, miten muovailumassasta onnistuisin esim. ompelukonetta tms... Jossain vaiheessa päätin, että kaikki pitääpi nukkikseen itse väsätä, mutta aina välillä tekis mieli joustaa :D.

Mari kirjoitti...

Ihanuuksia :). Nukkistavarat on niin suloisia, taas sain monta ideaa mitä minunkin putiikissani pitää olla.

Hauska taulu, niin nätin teit siitä.

Meidän pihassa kypsyy vatut ja viinimarjat kovaa vauhtia, kiva päästä suoraan puskista poimimaan ja syömään . Tää marja-aika on ihan parasta.

Fanny kirjoitti...

Ihania pistelytöitä sinulla ja suloisia löytöjä olet tehnyt nukkekotiin. Voi, miten mukavaa, että teillä riittää mustikoita. Meillä on ilmeisesti linnut syöneet kaikki, sillä raakileita oli todella paljon. Nautinnolisia marjanpoimintahetkiä!

Sari (saristitching) kirjoitti...

On kyllä ihastuttavia nukkekotijuttuja! Ehkä sitä täytyy itsekin hurahtaa nukkekotiasioihinkin :)