maanantai 5. toukokuuta 2014

AarteitaVietimme vappua mökillä. Ilma oli kolea, mutta aurinko silti paistoi joka päivä jonkin aikaa. Kävimme paikallisella kirpputorilla. Sieltä onnistuimme saamaan ihania aarteita. Nämä vanhat silmälasit koteloineen sopivat todella hienosti vanhojen mökiltä löytyneiden kirjojen kanssa. Pitsiliinat ostin myös sieltä, ja voi, miksi en ostanut sitä aivan ihanaa pitsipeittoa...Keinutuoli on ollut haaveissa. Nyt sekin löytyi. Tässä on todella mukava istua ja lueskella tai tehdä ristipistoja:) Keinutuolin päälle sopisi kiva pitsipeite.
Mökiltä löytyy aarteita. Tämän helmitaulun löysin varastosta. Kuinkahan vanha se onkaan?

Olen pitänyt pistelytaukoa olkapään vuoksi, mutta keinutuolissa istuessani teki mieli jotain tehdä. Löysin mökille viemäni vanhan pistelyn. Tämä taitaa olla ihan ensimmäisiä töitäni, ja vielä kesken;) Sain muutaman kuvion siihen tehtyä.Mallilehden mukaan tämä on vuodelta 1992:) Pitäisiköhän yrittää pistellä valmiiksi?


Lämmin alkukevät on saanut pensaan jo nuppuihin. Puut ovat myös saaneet pienet hennonvihreät lehdenalut, hiirenkorvat.


Mutta tänä aamuna maisema oli taas luminen. Kevät keikkuen tulevi! Onneksi kaikki suli pois päivän aikana.

Aurinkoista viikonalkua!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Onpa kiva tuo Suomi-ristipistotyö!
Meillä on olohuoneessa just samanlainen keinutuoli uudelleen verhoiltuna:)
Sain valmiiksi joku päivä sitten Home Sweet Home -pistelyn, tosin tekstittä. Nyt pitäisi virkata kori, jonka kylkeen sen aion laittaa. Ja ihan ensin ostaa kudetta...
Mukavaa viikonjatkoa!

Katri kirjoitti...

Keinutuolisi näyttää mukavalta ja miten täydellinen kerroslaskuri neulojalle onkaan heti käden ulottuvilla ;) Meillä on mökillä isotätini vanha keinutuoli. Sille ei ole löytynyt sopivaa paikkaa eikä siinä ole hyvä istua tai keinua, jotenkin se on väärin tasapainotettu, mutta enpä raaski siitä luopuakaan. Minäkin haluaisin pitkästä aikaa tehdä jonkun ristipistotyön, mutta ensin pitää löytää joku kiva kahvi aiheinen malli

Irmeli kirjoitti...

Ihania aarteita olet löytänyt. Keinutuoli näyttää niin mukavalta, kyllä siinä varmasti vierähtää tovi jos toinenkin lukiessa tai käsitöitä tehdessä. Kivalta näyttää myös Suomi-pistelysi.

Marikki kirjoitti...

Aivan ihania aarteita löysitte!!
Kevät tosiaan keikkuen tulevi...;)