sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Pelakuu

Aurinkoiset päivät ovat herätelleet jo pelargonejani nuppuvaiheeseen. Niinpä innostuin pistelemään tämän avautuvan pelakuun. Olen saanut mallin jo kauan sitten Marilta. Parina kesänä olen pistellyt tämän saman mallin suurempaa osaa. Se nyt vielä on vaiheessa, mutta tämä valmistui viikossa.


Tätä piti kyllä tehdä päivänvalossa. Vihreän sävyjä on monta ja mallia oli hankala lukea illalla keinovalossa. Onko se jo iän tuomaa? :)

Ajattelin kehystää tämän pieneksi tauluksi tuomaan kesän tunnelmaa. Laitoin ensin valkoiset kehykset. Tämä näyttää kyllä ihan juhlalliselta mutta halusin vielä jotain lisää.


Muistin, että kaapissa oli pieniä sinisiä kehyksiä. Nythän tämä muistuttaa Kreetan matkasta vuosien takaa! Taidankin valita tämän kehyksen. Pitääpä vielä miettiä.Onnistuin talvettamaan pelakuut olohuoneen ikkunalla. Ensimmäinen on jo nupulla. Kesän enteitä.

Aurinkoisia päiviä!3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Olipa ihana postaus, kevättä rinnassa! Kaunis on pelakuunnuppu molemmissa kehyksissä ja ikkunalaudalla. Minulta paleltuivat pelakuut talvella: vein ne autotalliin talvehtimaan kuten aiemminkin, mutta nyt oli pakkanen päässyt sinne, kun patteri oli reistannut kovilla pakkasilla.

Irmeli kirjoitti...

Tämä pelakuun nuppuoksa pisteltynä yksistäänkin on niin ihana ja sopii ihan hyvin kumpaankin kehykseen. Komeat on nuput jo sinun talvetetuissa pelakuissakin. Ihana, ihana kukka-aika on taas jo käsillä:)

Aurinkoista huhtikuuta sinulle!

Анна Гончарова kirjoitti...

Очень красиво!