sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Keskikesän juhlaaKeskikesän ja valoisien öiden juhla. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Vietimme juhannusta mökillä nuorison ja lapsenlasten kanssa. Uimme, saunoimme ja söimme hyvin.
Suomen lippu liehui läpi valoisan yön. Sinivalkoiset värit, taivas, järvi, pilvet, valkoiset juhannuksen kukat.Ennen juhannusta pistelin pienen ruusunnupun. Mallin löysin vanhasta espanjalaisesta lehdestä.

Kesällä kerään ihania tuoksuvia ruusunlehtiä syksyn ja talven kylpyihin. Silloin on mukava palata kesän muistoihin.

Ihania kesän päiviä sinulle!
7 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Olipa teillä ollut mukavat ja herkulliset juhlat pojan valmistuessa. Kiva oli lukea sinun keväisistä kuulumisista ja nyt keskikesän juhlasta:) Ja täällä meillä päinkin olet lomaillut, olisitpa laittanut viestiä niin olisin tullut Runnille sinua tervehtimään...kauniita ja leppoisia kesäpäiviä sinulle!

Maria kirjoitti...

Kiitos! Voi että, miksi en huomannut laittaa viestiä, olisi ollut kiva tavata!

Katri kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa ikinä minäkin keräsin ruusun terälehtiä! Ja kävin kaikki keskeneräiset ja aloittamattomat ristipistot läpi... Kun katson sinun ruusunnuppuasi, tulee suorastaan hinku päästä tekemään edes joku valmiiksi!

Maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

Ruusukylvyt ovat kivoja lahjoja. Minullakin on monia keskeneräisiä pistelyitä, mutta joskus on kiva saada joku pieni nopeasti valmiiksi.

Marula Michela kirjoitti...

Sono belli i tuoi lavoretti... anche quelli a maglia. Sono molto belle anche le tue foto...

Maria kirjoitti...

Tante grazie! Paljon kiitoksia!