tiistai 25. kesäkuuta 2019

PullapäiväTänään teki mieli korvapuusteja. Teen yleensä taikinan käsin puoleen litraan vettä. Leivontaan käytän oikeaa voita.
Väliin laitan voita, sokeria ja kanelia. Mökkiuuniin mahtuu koko annos kerralla paistumaan. Pullien päälle laitan ruotsalaista raesokeria. Vaikka se on samanmerkkistä kuin meillä myytävä, se pysyy valkoisena paistettaessa. Pitäisipä joskus kysyä mikä ero niillä on.

Ihana tuoksu leijuu koko talossa!Vaikka palmikkosukat ovat vielä kesken, aloitin virkkaustyön. Sukkien ohjeeseen pitää keskittyä, mutta tämä on helppo tehdä automatkoilla. Mallin löysin vanhasta espanjalaisesta lehdestä. Lanka on Adlibriksen Baby merino.


Puutarhassa on kukkaloistoa!
Kuvat olen ottanut puhelimella, siksi valaistukset eivät ole ihan kohdallaan...

Nautitaan kesästä!
4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Onpa makoisan näköisiä pullia! Virkkaustyösi alku näyttää kauniilta ja ihanan värin olet valinnut. Ja kuinka upeita kukkia sinulla on!!
Ihanaa kesää sinulle! Meillä täällä Ranskassa on niin kamala helle, ettei kesästä oikein jaksa nauttia.

Maria kirjoitti...

Kiitos! Olen seurannut uutisista Keski-Euroopan hellettä. Täällä on nyt viileämpää ja saimme odotetun sateen. Toivottavasti teilläkin sää viilenee. Kerrankin pitää sanoa näin päin!

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Upeat liljat ja herkullisen näköiset korvapuustit! Pitäisi itsekin taas leipoa niitä joku päivä, vaikka alkavan loman kunniaksi.:) Ihania, aurinkoisia kesäpäiviä!

Maria kirjoitti...

Kiitos! Korvapuustit ovat ihan lempiherkkuja ☺