keskiviikko 11. elokuuta 2010

Puuhailua

Kummisetä sai 10-v pojalta hienon majakkapistelyn lahjaksi. Tämä on pojan ensimmäinen työ, ja tästä olen äitinä erityisen ylpeä ja iloinen. Poika jaksoi keskittyä ja itsenäisesti sai työn valmiiksi.


Löysin todella ihanan inspiroivan mallikirjan. Tästä on poikien yksiväriset pistelyt sekä kummitytön peiton monogrammi. Monta mallia aion itsekin pistellä, kunhan ehdin.


Kirjasta löytyy paljon merellisiä poikia innostavia malleja, tämä on 11-vuotiaan työ.Tänään pääsin ystävien kanssa käymään viihtyisässä Cafe Latte Spirit-puodissa. Sieltähän löytyi kaikkea ihanaa ja tarpeellista! Ympäristö on todella viihtyisä ja rauhallinen, vaikka onkin suurkaupungin keskellä.
Aamulla pojat innostuivat intiaanileikeistä. Maja syntyi pikavauhtia, saniaisista tuli hienot päähineet ja jousipyssyt ja nuolet tehtiin samantien. Ja kaiken he tekivät ihan itse!

Amerikantuliaisena vaarille tuli mökkikoululle erittäin sopiva taulu.
Puuhakkaita päiviä!

4 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Wau, ihanaa että tuon ikäinen poika innostuu ristipistoilemaan. Söötti tiipii lapsilla!

Maria kirjoitti...

Eikö ole aika hauskaa, että pojat ovat innokkaita tekemään käsitöitä. He ovat taitavia myös puutöissä. Majanrakentelu on myös suosikkipuuhaa, pihastamme löytyy jos jonkinlaisia majoja.

Wilhelmiina kirjoitti...

Ompas teidän pojat ahkeria :) Ja vallan ihania töitä täällä syntyy . Kiitokset meillä vierailusta.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi, taas näitä lasten ihanuuksia! :)

Eikös vain muuten olekin totta se "kielen taju"? Minusta ainakin tuntuu, että esim. käsityölehtiä osaa lukea melkein millä vain eurooppalaisella kielellä, kun "ammattisanasto" kuitenkin sivuaa aika paljon toisiaan, ja asiayhteydestäkin paljon hoksaa.
Ja tv:n dekkarit ovat hyvää harjoitusta kans, varsinkin, kun on ristipisto kourassa, jolloin ei voi lukea jokaista tekstiriviä :D. (Joku varmaan paheksuu, kun aina markkinoin tv:n etuja, mutta kyllä siitä hyötyäkin on - riippuu vain, miten sitä käyttää, vanukkaana sohvalla valuen vai vähän "aktiivisemmin"...)