maanantai 9. elokuuta 2010

Tuliaisia

Tytär tuli eilen kuukauden Amerikanlomalta ja laukuista löytyi tuliaisia vaikka kuinka paljon. Sain mm. aivan ihanan ristipistolehden. Siinä on todella houkuttelevia malleja, vaikka tuo kansikuvan taulu Count your blessings.


Ajattelin tehdä nuorelle morsiamelle vanhanaikaisen kihlalahjan, nimikoidut astiapyyhkeet. toivottavasti hänelle on niistä iloa ja hyötyä.Pojat ovat toden teolla innostuneet pistelystä, tässä 8-vuotiaan taidonnäyte.


Vadelmia on kerätty poikien kanssa. Ja tietenkin heille piti keittää Muumimamman vadelmahilloa. Sitä on kiva syödä lettujen kanssa sateisina syyspäivinä.
Kiitos vielä Irmeli, sain nämä sarjasaipot kukkimaan! Väri ei nyt näytä kuvassa oikealta, tässä se on liian haalea. Näitä kylvän myös ensi keväänä.
Minulla on ollut teknisiä ongelmia tietokoneen kanssa. Kiitos kaikille kommenteista! Haaste on edelleen voimassa, yksi mahtuu vielä mukaan, ohjeet alempana postauksessa "Haaste".
Kaunista elokuuta!
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot astiapyyhkeet :) Ja tuo ristipistolehtikin näyttää oikein kiinnostavalta.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihanaa, kun nuori polvi innostuu käsitöistä - ja näemmä taitoakin löytyy!
Kiitokset suloisesta kesäkassista: hienon jämäkkää tekoa. Sillä on kiva kiikuttaa vaikka kirjastoauton tuomiset kotiin :).

Maria kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Marja, lehti on tosi ihana. Kiva kun pidit pyyhkeistä.
"pappi puikoissa", ole hyvä. Niitä kasseja on hauska ommella, Sandersonin kankaat ovat ihania mielestäni.