lauantai 14. elokuuta 2010

Vaaleanpunaista


Uudesta iki-ihanasta kirjasta (kuva alemmassa postauksessa) löytyi kaunis sydänkranssi. Se on kirjassa pistelty tyynyliinaan, mutta päätin tehdä taulun. Ensin yritin tummanruskealle pellavalle ecrulla, mutta kankaan sidos kyllä selätti minut tällä kertaa.. Täytyy yrittää uudestaan joskus. Valitsin sitten floban ja vaaleanpunaisen DMC: langan, valitettavasti numeron vei pieni mummin kulta :).
Jos oikein innostun, teen vielä toisen sydämen valkoisella ja laitan ne parina seinälle. Saa nähdä.
Pitäisiköhän joskus laskea kaikki keskeneräiset työt, pistelyitäkin minulla muutama kesken.
Nyt siivouspäivän palkintona kaikille vohvelikestit, nam!
Rauhallista viikonloppua!


5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kirja on tosiaan oikein ihana. Itsekin jo pistelin siitä yhden mallin,ja mielessä on vielä monta. Kivoja pieniä töitä.

Ihanaa kun teillä pojat pistelee. Meillä Jussi oli muutama vuosi sitten kiinnostuntut ja aloitti yhden, mutta kesken on ja enää ei taida siihen tarttua, kitaraan mieluummin :).

Niin kivoja kesäkuvia sulla täällä, kiva katsella ja lukea pitkästä aikaa. Arki vei mennessään kun työt ja päiväkodit ja kloulut alkoi, mutta nyt on lupa nauttia blogeista ja ihan vaan olemisesta.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Minäkin taas laitoin tuon kirjan varaukseen kirjastoautolta, joka sen minulle lupasi kiikuttaa ensi viikolla :).
Onpa hauskannäköistä tuo v.punainen pistely luonnonvärisellä pohjalla. Tulee kiva, "antiikkinen" vivahde.

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää. Itsellänikin oli tuo kirja lainassa, mutta pitänee perehtyä uudestaan paremmalla ajalla.

Irmeli kirjoitti...

Kesä on vienyt mennessään ja pitkästä pitkästä aikaan ehdin vähäsen myös lukemaan muiden blogeja. Täälläkin on vaikka mitä mukavaa, kivoja otoksia kesän riemuista, lasten puuhasteluja ja kauniita pistelytöitä. Lastesi tekemät ovat kaikki niin hellyttäviä pikkukäsien tuotoksia. Samainen kirja löytyy myös minun hyllystäni ja se näyttääkin olevan tosi suosittu pistelijöiden keskuudessa. Itse sain sen tuliaisena kummitytöltäni keväällä hänen palattuaan Pariisin opiskeluvuoden jälkeen takaisin kotiin. Vielä en ole siitä mitään pistellyt, mutta suunnitelmia kyllä on:).
Mukavaa myös, että sarjasaipot ovat ilahduttaneet sinua ja eikös vain ne olekin helppoja kasvatettavia ja muuten ne myös kylväytyvät helposti itsestään.

Aurinkoista viikkoa!

Maria kirjoitti...

Kiitos teille kaikille ilahduttavista kommenteista! Maria