perjantai 14. maaliskuuta 2014

Onnellisuus
Minähän olen sanonut, että en oikein paljoa pidä malleista, joissa on tekstiä. No niin, tässä ollaan. Löysin niin kivan mallin Jardin Privén sivuilta, että siihen piti tarttua. Tie onnellisuuteen. Mitä muuta ihminen kaipaakaan. Ja tässä mallissa on yksinkertaisia ohjeita. Vapaasti suomennettuna "Pidä sydämesi vapaana vihasta ja mielesi huolista" ja niin edelleen. Voi miten tärkeitä asioita!


Kankaaksi valitsin luonnonvaalean pellavan. Langat ovat tähän malliin suunnitellut todella kauniit Nina's Threads-langat. Tätä on todella mukava ja nopea pistellä. Ja samalla ajatella sitä, mitä siinä lukee.
Pelakuu kukkii.

Onnellisia ajatuksia ja hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

marcela66 kirjoitti...

I like so much your work.....Brawo!
And the flower is so beautiful....

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella kaunis työ.
Ihanaa sunnuntaita sinulle.

Lumiruusu kirjoitti...

Olipas hauska juttu että ihan yhtäaikaa saatin molemmat lahja-tilauksena Creation De point de Croix-lehden vuosikerrat! Tuo on varmasti kaunein lehti -ihan omaa ranskalaista tyylikkyyttä täynnä sivu sivulta :)

Jardin Priven työn olen nähnyt jossain blogissa valmiina juuri Nina's langoilla tehtynä-siitätulee ihana !

Pelargoni on kaunis !

Irmeli kirjoitti...

Sama juttu minulla, en yleensä niin välitä malleista, joissa on tekstiä, mutta tämä vei mennessään. Oikein myös arvasin mitä olit aloittamassa:). Omani odottaa vielä niitä kehyksiä. Iloa pistelyyn!