torstai 13. maaliskuuta 2014

Pelakuu
Kevät on! Olohuoneen ikkunalla talvettamani pelargonit alkavat kukkia. Niin kauniit nuput ja kukat. Nämä ovat aina ilon hetkiä. Talven levon jälkeen uusi kasvun ihme.Sain syntymäpäivälahjaksi äidiltä ja siskolta lahjakortin johonkin minulle mieluiseen asiaan. Tilasin siis Creation Point de Croix-lehden Eilen sain ensimmäisen numeron. Se on täynnä mitä ihanimpia malleja. Kovasti nyt on pistelyinto päällä, kättä vaan pitää aina välillä lepuuttaa.
Kiitos tästä lahjasta!


Löysin Jardin Privén sivuilta kivan mallin ja tilasin siihen Nina's thread-langat. Nekin tulivat eilen, ai mitä hienoja värejä näissä onkaan! Katsotaan nyt, miten saan tämän työn etenemään.

Aurinko paistaa ja ilma on lämmin. Tosin talvista säätä luvattu, mutta sitä ei nyt kannata murehtia. Nautitaan auringon valosta ja lämmöstä!

3 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Ihanat nuput, ihana lehti ja ihanat langat:).Ninan langat on ihan minun suosikkilankoja samoin kuin Jardin Priven malleista suurin osa on sellaisia mitä haluaisin pistellä. Lankojen väreistä päätellen taidan arvata, mitä aloitat niillä pistelemään.

Eila kirjoitti...

Voi että miten kivoja juttuja nyt sulla, voisko paljon parempaa rp-lehteä olla ja mikähän ihanuus lie tuo JP:n, pitääkin käydä arvailemassa sivuilla:)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Minäkin luulen tietäväni mistä JP:n mallista on kyse ja minunkin pitäisi sitä aloitella. Langat ovat jo odottelemassa. Ihana tuo ristpistolehti. Minulle tuli tuo vuoden ajan, mutta sitten en ole saanut aikaiseksi uusia tilausta. Kannesta päätellen tuossa uudessa on taas ihania malleja.