torstai 6. maaliskuuta 2014

Pisteltyä
Tein pienen keväisen värisen pistelyn. Mallin löysin täältä. Vaihdoin värit hempeisiin, vaikka alkuperäiset ovat kyllä mielestäni myös kauniit. Ompelin (vaihteeksi) pussukan tähän viimeistelyksi.

Tätä pussukkaa käytän pieniin projekteihin, pitäisikö aloittaa keväisten kukkien virkkaaminen...Talomallista olen aloittanut jälkipistoja. En aio kuitenkaan pistellä niitä kaikkia mallin mukaan, ainoastaan joihinkin kohtiin korostukseksi.
Olen siis jo vähän pystynyt pistelyitä jatkamaan, mutta hyvin varovasti kuitenkin.Aloitin myös 'laukkutossuja' ihanasta lampaanvillalangasta. Tämä on hyvin helppo tossumalli, joka valmiina muistuttaa pientä laukkua. Näitä äitini kutoi ja olen niitä täällä blogissakin esitellyt. Malli löytyy esim. täältä.

Aamulla oli huikean kaunis auringonnousu. Piti taas työmatkalla pysähtyä kuvaamaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta. Ihana aloitus työpäivälle:).

Keväisiä päiviä!

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Niin nätti uusi pussukka, kepeän keväisine väreineen!
Ihana näkymä työmatkalla!

Virpi kirjoitti...

Kivoja pistelyitä ja kylläpä sinua hemmoteltiin kauniilla aamulla =D

Irmeli kirjoitti...

Kaunis keväinen pussukka ja talopistelykin jo melkein valmiina, kivalta näyttää.
Kaunis kuva utuisesta aamusta auringonnousun aikaan.

Katri kirjoitti...

Kaunista, niin kaunista taasen! Olet kyllä erittäin ahkera, niin paljon kaikkea ihanaa täällä blogissasi aina kun käyn vierailulla. Aurinkoista viikkoa!

Marle kirjoitti...

Hi Maria,
your embroidery is wonderful and i like the wool. Beautiful sunrise!
Greetings Marle