perjantai 14. kesäkuuta 2013

FarkkujaAamupäivällä järjestelin vähän kaappeja ja käsiini sattui pino vanhoja farkkuja. Olen säästänyt niitä ja odotellut inspiraatiota. Tänään se sitten iski! On sadepäivä, joten on hyvää aikaa ommella.
Leikkasin palat samankorkuisiksi, mutta ne ovat eri levyisiä, koska joukossa oli sekä aikuisten että lasten housuja. Ja sävyjäkin oli monia.Mukaan otin pari taskuakin. Tämä on yläasteelle siirtyvän pojan päiväpeite.

Olen jo muutama vuosi sitten pistellyt hänelle kirjaimen. Löysin tuollaisen vauhdikkaan mallin, johon itse kehittelin ongen, koska eräs pojan lempiharrastuksista on kalastus. Nyt muistin tuon pistelyn ja se sopiikin tähän peittoon kivasti.


Reunoiksi leikkasin lahkeet niin, että sain valmiit päärmeet niistä:). Siispä helpolla pääsin. Aikaa tähän meni ideasta valmiiseen peittoon muutama tunti;).Äsken herkuttelimme vohveleilla, joita vanhempi poika paistoi oikein kunnon pinon.
Tällaista sadepäivää meillä on vietetty.

Nautitaan kesästä, satoi tai paistoi!

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Tosi ahkeria olette sadepäivänä olleet-peitto on ihan huippuhieno ja varmasti pojallesi mieluinen :)

Nam ,mitä vohveleita :)

Mukavaa viikonloppua Teille !

Eila kirjoitti...

Onpa tosi kiva idea ja tuon ikäiselle sopiva kangas:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau miten farkku on kaunista materiaalia, ja sopii varsinkin pojalle päiväpeitteeksi. Nuo vohvelit saivat veden herahtamaan kielelle. Ihanaa viikonloppua Sinulle.