keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kirpputorilöytöjä

Tänään kulutin aikaani mukavasti sillä aikaa kun autoni jonotti katsastukseen. Menin läheiselle kirppikselle. Sattumalta rakas ystäväni tuli sinne samaan aikaan. Meillä oli todella hauska ostoskierros. Löysin aarteita, mm tämän ihanan ruusuisen ristipistokuvioidun liinan. Se on siis painettu, ei kirjottu. Pieni pätkä vanhaa pitsiä ja kaunis lautanen.Lisäksi muutakin tarpeellista. Laseja, niitä menee rikki enemmän kuin ehtii ostaa... Puinen lokerikko pienille aarteille. Siellä olisi ollut myös iso aito kirjapainon vanha kasti, mutta otin tämän pienen. Paikalle sattui myös herra, joka kertoi hauskan tarinan kirjapainomuistoistansa.
Kakkuvuoka, onko niitä koskaan liikaa, varsinkin kun hinta oli 2,80e ja on iso irtopohjavuoka...
Ja kaiken huippuna ostin hyväkuntoisen kitaran, ystäväni opettaa minua soittamaan sitä! Siis uusi harrastus näin kesän alkajaisiksi:)

Ennen juhlia ehdin myös ommella sohvan tyynyihin kesäiset päälliset. Kukkia tietenkin:)

Pihalla kukat kukoistavat. Mieheni teki pöytäryhmän alle leveistä koivulaudoista pihaterassin. Monena päivänä olemme syöneet tai kahvitelleet ulkona. Tänään on pitkästä aikaa sadepäivä.
Otanpa pistelyn esille!

4 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Voi miten kivat kirpparilöydöt!

Painettu-liina on kaunis ja kaikki muut ostoksetkin tosi löytöjä :)

Tyynyjenpäälliset on ah-niin ruusuiset -tosi upea kesä-patio teillä!

Irmeli kirjoitti...

Kauniit kesäiset tyynyt ja ihana tunnelmallinen kahvittelu/ruokapaikka. Aivan mahtavat ovat myös kirpparilöytösi. Ihan kaateellisena katselen tuota lokerikkoa. Olen jo koko alkuvuoden yrittänyt etsiä itselleni kastia tai edes jotakin tuon tapaista, mikä sinulla nyt on. Olen keräillyt matkoilta itselleni sormustimia ja puolisokin muistaa tuoda työmatkoiltaan minulle tuliaisena niitä.Ne olisi kiva laittaa esille juuri tuollaiseen lokerikkoon ja joukkoon tietysti pikkupistelyitä.
Leppoisia kesäpäiviä sinulle!

Eila kirjoitti...

Kivoja löytöjä kirppikseltä. harmillista miten minä en osaa katsella "sillä silmällä" kirppiksellä:(

Kiitos postista tuli tänään:)
Hyvää alkavaa vknloppua!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olet tehnyt ihania löytöjä. Rakastan kirppiksiä. Upeaa kierrätysajatusta niissä. Ihanaa viikonloppua sinulle.